NOVI DETALJI UŽASNOG ZLOČINA U BARAJEVU Roditelji ubijene Snežane puni bola za Kurir otkrili ŠTA SE DOGAĐALO KOBNOG DANA (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

tuga

NOVI DETALJI UŽASNOG ZLOČINA U BARAJEVU Roditelji ubijene Snežane puni bola za Kurir otkrili ŠTA SE DOGAĐALO KOBNOG DANA (VIDEO)

Crna Hronika -

Zoran P. (51) usmrtio nekadašnju emotivnu partnerku Snežanu Simić (47), inače medicinsku sestru, u njenom dvorištu u Barajevu

Novinarka jutarnjeg programa Kurir televizije Ivana Jovanović razgovarala je sa roditeljima nesrećne Snežane Simić, Ljiljanom i Slavoljubom, u domu njihove porodične kuće.

Majka Ljiljana rekla je da nije bila kod kuće u trenutku kada se nesreća dogodila.

- Nisam bila tu, starija ćerka se spremala da ide na rođendan. Gušilo me je pet dana. Izašla sam napolje i videla mlađu ćerku da plače i kaže mi da se Sneža potukla sa Zoranom. I ja rekla nije to ni prvi, ni poslednji put, oni su se i tukli i voleli - kaže majka nesrećno ubijene Snežane.

Ljiljana i Slavoljub
foto: Kurir televizija

I otac je posvedočio o kobnom danu.

- Ona verovatno nije mogla da ga podnese, čim ga je prijavila miliciji. Nikome to nije govorila kako joj je sa njim. Moja ćerka je bila vredna, puna života i volje, svi su je voleli. Izuzetno je bila sposobna - kaže Slavoljub.

Ljiljana i Slavoljub
foto: Kurir televizija

Snežina deca su u kući i spavaju, a bivši suprug je odmah došao.

- Oni su bili u normalnim odnosima nakon razvoda, postojao je dogovor između njih - kaže Ljiljana i dodaje:

- On je stalno prolazio kolima tuda i jednom je zatekao njenog novog prijatelja ... Bio je ljubomoran - kaže majka Ljiljana za televiziju Kurir.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:16

POPRIŠTE ZLOČINA U BARAJEVU: Izbo ženu pa sebi prerezao grkljan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track