OVO SU UBIJENA SRPKINJA LIDIJA I NJEN KRVNIK ZLATAN! Detalji zločina kakav Italija ne pamti! Lidiji ranije RAZBIO LOBANJU! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Facebook

užas

OVO SU UBIJENA SRPKINJA LIDIJA I NJEN KRVNIK ZLATAN! Detalji zločina kakav Italija ne pamti! Lidiji ranije RAZBIO LOBANJU! VIDEO

Crna Hronika -

Ovo su ubijena Lidija Miljković (42) i njen ubica Zlatan Vasiljević (42). Da podsetimo Lidiju je Zlatan upucao u ulici Vigolo u Vićeenzi, nakon što je ispratila svoju najmlađu ćerku u školu. Ona je radila u Food & co u Vićenci već 8 godina.

Italija, Lidija Miljković, Zlatan Vasiljević
foto: Printscreen/Facebook

Ovo je za Ilgiornaledivicenza.it rekao vlasnik restorana Benedeto Mondelo, koji je inače brat Lidijinog sadašnjeg partnera.

- Već nekoliko godina ona se žalila i prijavljivala ga zbog nasilja, dodao je on objašnjavajući odnose između ubijene i njenog bivšeg emotivnog partnera.

00:45

KRVAVI PIR SRBINA U ITALIJI! Zlatan (42) upucao bivšu ženu Lidiju (42), sadašnju partnerku, pa presudio sebi!

Kako piše list Mondelo ubica je pre nekoliko godina razbio lobanju ženi koja se mesecima oporavljala. Vasiljeviću je 2019. izrečena mera zabrane prilaska.

Italija, Zlatan Vasiljević
foto: Printscreen/Facebook

Da podsetimo, Lidija je odvezla svoje dvoje dece u školu i krenula na posao u hotel u kojem radi kao sobarica, a kako je policija saopštila, bila je u automobilu dok se spremala da krene, kada joj je ubica prišao i pucao u nju.

Ona je tada istrčala iz automobila i pokušala da pobegne, ali je on pogodio još nekoliko hitaca i ona je ostala da leži mrtva.

Vasiljević je pošto je ubio Lidiju pobegao kolima u kojima je bio sa svojom sadašnjom devojkom iz Venecuele, a onda stao na jednom odmorištu pored južne obilaznice u Vićenci i ubio najpre nju a zatim i sebe prenosi italijanska RAI njuz. Iako je italijanska štampa tvrdila najpre da je Vasiljević Srbin, kasnije je utvrđeno da je bosanski drćavljanin.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track