SASLUŠANI UHAPŠENI DILERI: U stanu im nađeno 5 kilograma amfetamina!
Foto: Profimedia

VJT u beogradu

SASLUŠANI UHAPŠENI DILERI: U stanu im nađeno 5 kilograma amfetamina!

Crna Hronika -

Pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas su saslušani G. B. (36) ) i M. I. (39) kod kojih je pre dva dana pronađeno i zaplenjeno ukupno pet kilograma amfetamina.

Na saslušanju su obojica iznela odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor. Osumnnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, podsetimo, pregledom vozila kojim je upravlјao G. B, a suvozač bio M. I, pronašli oko dva kilograma amfetamina.

- Pretresom stana u kome živi G. B. policijski službenici su pronašli još oko tri kilograma amfetamina i dve elektronske vagice - kaže izvor.

- Podsećamo da je prošle sedmice za samo tri dana zaplenjeno više od 80 kilograma narkotika i uhapšeno 7 osoba na teritoriji nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i da je po predlogu ovog tužilaštva svim osumnjičena sud odredio pritvor - navode iz Višeg tužilaštva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track