ŠOK-OBRT U SLUČAJU UBISTVA SRPKINJE U ITALIJI: Zoran je prvo upucao Gabrijelu, pa sa lešom u automobilu napravio sačekušu Lidiji
Foto: Youtube/Local Team, Printscreen/Facebook

užas i italiji

ŠOK-OBRT U SLUČAJU UBISTVA SRPKINJE U ITALIJI: Zoran je prvo upucao Gabrijelu, pa sa lešom u automobilu napravio sačekušu Lidiji

Crna Hronika -

Istraga je utvrdila da je Zlatan Vasiljević poreklom iz BIH, koji je juče u Vićenci počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo, prvo upucao sadašnju devojku Venecuelanku Gabrijelu Serano, a onda sa njenim telom u kolima otišao i presudio bivšoj ženi Lidiji Miljković.

Do ovog otkrića došli su istražitelji prilikom rekonstrukcije događaja. Naime Gabrijela i Zlatan su bili nekoliko meseci u vezi. Italijanski mediji su prvo preneli da je Vasiljević prvo ubio bivšu suprugu, a onda pobegao kolima sa sadašnjom devojkom Gabrijelom, da bi na kraju ubio i nju i izvršio samoubistvo.

Italija, Lidija Miljković, Zlatan Vasiljević
foto: Printscreen/Facebook

Međutim otkriveno je da je Vasiljević juče rano ujutru pozvao svoju bivšu devojku Gabrijelu, sa kojom je prethodno bio nekoliko meseci u vezi. Italijanski Il mesađero danas prenosi da je naterao Gabrielu da uđe u automobil i krene sa njim od Rubana do Vićence.

Nakon što je ušla u automobil i krenuli ka četvrti Vigonja, pucao je Gabrijeli u potiljak. Onda je sa njenim lešom u kolima stigao do Vićence, gde je sačekao svoju bivšu ženu Lidiju, poreklom iz Srbije.

Kada Lidija ostavila decu i ušla u automobil on je zapucao, iako je nesrećna žena istrčala iz kola ipokušala da pobegnenije on je ubio na ulici.

Posle masakra krenuo je ka kružnom toku gde je je izvršio samoubistvo istim pištoljem.

Nije dočekala da ode u Španiju

Gabrijela Serano
Gabrijela Seranofoto: Facebook

Inače Gabrijela Serano, poreklom iz Venecuele, imala je dve ćerke, još jedna je žrtva ove dramatične priče. Kako prenosi ilgiornaledivicenza.it, ona je bila udata za još jednog nasilnog muškarca kog je prijavila za nasilje i od kog je pokušavala da se razvede. Živela je u Rubanu i očekivala je da se vrati na posao nakon što je imala operaciju u Španiji, gde živi njena sestra. Gabrijela je sanjala da se preseli u Španiju i započne novi život, daleko od prošlosti koju je želela da ostavi iza sebe, ali nije dočekala.

Prijateljica Lidije Miljković koju je juče kod Vićence u Italiji ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević, pa potom presudio sebi i svojoj devojci Gabrijeli, otkrila je za Kurir detalje pakla kroz koji je Miljkovićeva godinama prolazila.

Družili smo se, sve je bilo normalno. Nikada nije pravio probleme drugima, bio je dobar čovek, ali znao je da popije i onda je umeo da postane totalno drugi čovek. Preobrati se, niko kao on! Za porodicu je bio najgori, a ponajviše za Lidiju. Nikad se nije žalila, ali videlo se nekad da nije sve u redu - kaže ona za Kurir i dodaje :

Italija, Vićenca
foto: printscreen YT

- Za 8.mart 2019. išli smo na proslavu i sve je bilo kako treba. Delovali su kao divan zaljubljeni par, čak joj je Zlatan poručivao i pesme, a onda je samo dve nedelje kasnije mučki pretukao, tako da joj je slomio lobanju i svi mediji su pisali o tome. Jedva je preživela. Tad je bio pakao, ona u bolnici, on u zatvoru, a deca tužna i nesrećna.

Prijateljica kaže da je nakon toga Zlatan isterao Lidiju i decu iz zajedničkog stana.

- Isterao ih je i otišli su kod Lidijinih roditelja. Tada je dobio i zabranu prilaska, a deca nisu htela da čuju za njega, a kamoli da ga vide. Lidija je krenula dalje i opet je počela da se smeje. Uvek je bila vesela i nasmejana uprkos svemu - kaže ona.

Kurir.rs/Il mesađero

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja