SVAKI ZLOČIN MORA DA IMA KAZNU! Ninić o stravičnim delima ozoglašene BELIVUKOVE GRUPE: Ne znam na koji NAČIN SE MOGU BRANITI!
Foto: Kurir Televizija, Kurir

SVAKI ZLOČIN MORA DA IMA KAZNU! Ninić o stravičnim delima ozoglašene BELIVUKOVE GRUPE: Ne znam na koji NAČIN SE MOGU BRANITI!

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković, protiv kojih je nedavno podignuta i druga optužnica zbog sumnje da su počinili ubistva i Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića, čime se broj njihovih žrtava za koje ih tereti Tužilaštvo za organizovani kriminal povećao na sedam. Oni su se od otmica, likvidacija i klanja odmarali su se u jednom letovalištu u Turskoj.

Naime, vođe surovog klana optužene su da su u avgustu 2020, u razmaku od samo sedam dana, usmrtili Gorana Veličkovića Goksija i Nikolu Mitića. Obojica su oteta, a potom odvedena u kuću u Ritopeku.

Vođe grupe, prema svedočenju svedoka-saradnika Nikole Spasojevića, inače kuma Marka Miljkovića, koji je posle mučenja Mitića na stadionu Partizana bio zadužen da okreči prostorije i kauč na kom je sedeo iseče i baci, posle ovog zločina, otputovali su u Tursku na letovanje.

Ivan Ninić
foto: Kurir Televizija

Pored optužbi za pet teških ubistava, zbog čega okrivljenima preti doživotna robija, Belivuku, Miljkoviću i dvadeset osmorici pripadnika njihove grupe prvom optužnicom, koja je postala pravosnažna 9. novembra 2021. godine, na teret se stavljaju i krivična dela trgovina narkoticima , trgovina oružjem , otmica i silovanje i krivično delo udruživanja u kriminalnu grupu radi vršenja krivičnog dela.

Ivan Ninić gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde se dotakao ove kriminalne grupe, a evo šta rekao:

06:39

Ninić o stravičnim delima ozoglašene BELIVUKOVE GRUPE: Ne znam na koji NAČIN SE MOGU BRANITI!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:01

NAJRANIJI ZNACI DA IMATE POSLA SA PSIHOPATOM! Psiholog opisala crte ličnost disfunkcionalnih osoba PREPOZNAJU SE KOD DETETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track