PREMINUO MALI GOKSI (21) KOJI JE UPUCAN U VINČI: Bio u indukovanoj komi, policija još traga za ubicom na skuteru
Foto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

bio u indukovanoj komi

PREMINUO MALI GOKSI (21) KOJI JE UPUCAN U VINČI: Bio u indukovanoj komi, policija još traga za ubicom na skuteru

Crna Hronika -

U Urgentnom centru preminuo je Goran A. (21) koji je teško ranjen u pucnajvi koja se dogodila početkom maja u beogradskom naselju Vinča.

Podsetimo, Goran A. (21), poznat kao Mali Goksi, upucan u čelo u naselju Vinča kod Beograda, navodno, ima oko deset krivičnih prijava, među kojima su krađe, telesne povrede, nasilje u porodici, a sudeći prema objavama na njegovim profilima na društvenim mrežama, on se hvalio snimkom na kojem se vidi kako vozi 200 na sat, potom se zalago za legalizaciju marihuane i ostavljao statuse u kojima poručuje da "buši ko iz kalaša".

UPUCAN MUŠKARAC KOD ŠKOLE U VINČI Policija blokirala čitavo naselje NAPADAČ POBEGAO SKUTEROM

- Mali Goksi nimalo nije "cvećka". Umeo je da divlja po kraju, da brzo vozi, da pravi haos - rekao nam je meštanin koji je hteo da ostane anoniman.

U statusima koje je ostavljao, između ostalog piše: "Džokove zalizujte, gandžu legalizujte", "Svakog balaša bušim ko iz kalaša", "I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil".

Inače, Goran A. (21) je upucan je ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Vinča i bio je u indukovanoj komi na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja