NAPAD MONSTRUMA! BEBU STARU 4 MESECA OTAC ŠUTNUO U GLAVU, MAJKU PRETUKAO PA VUKAO PO ASFALTU Brutalno porodično nasilje u Zaječaru
Foto: Zorana Jevtić

NASILNIK UHAPŠEN

NAPAD MONSTRUMA! BEBU STARU 4 MESECA OTAC ŠUTNUO U GLAVU, MAJKU PRETUKAO PA VUKAO PO ASFALTU Brutalno porodično nasilje u Zaječaru

Crna Hronika -

Zaječarska policija uhapsila je danas meštanina N.B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici nanevši svojoj nevenčanoj supruzi teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povreženu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je lekarima kazala da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, lekari su videli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track