ŽENE DOŠLE NA ULEPŠAVANJE, A IZAŠLE SA SPALJENIM LICEM: Barbi nadrilekarka stigla u sud (FOTO+VIDEO)
Foto: Ana Paunković

prvi osnovni sud

ŽENE DOŠLE NA ULEPŠAVANJE, A IZAŠLE SA SPALJENIM LICEM: Barbi nadrilekarka stigla u sud (FOTO+VIDEO)

Crna Hronika -

Nadrilekarki Olgici Markanović za danas je zakazano suđenje u Prvom osnovom sudu u Beogradu zbog sumnje da je sa svojom saradnicom Jasminom T, u salonu u Beogradu estetskim i hiruškim zahtevima za koje nemaju odgovarajuće stručno znanje, narušile zdravlje 18 ljudi.

Markanovićeva je u društvu advokata stigla u sud petnaest minuta pre zakazanog ročišta, a ovog puta odabrala je belo - roze odevnu kombinaciju.

Olgica Markanović, Prvi osnovni sud
foto: Kurir

Olgica i njena saradnica, podsetimo, sumnjičile su se da su tretmanom plazma pen povredile 12 pacijentkinja, ali je nedavno tužilaštvo proširilo optužnicu za još šest oštećenih, kojima su, kako se navodi, izvodile čak i hiruške korekcije nosa.

Olgica Markanović, Prvi osnovni sud
foto: Kurir

- Markanovićeva i njena saradnica optužene su da su od 1. maja 2020. do 1. marta 2021. u neregistrovanom medicinsko-estetskom centru "Tajas" u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebom sredstva "plazma pen" prouzrokovale trajna oštećenja na licima žena - podseća sagovornik i dodaje:

unakaženo lice jedno od devojaka
unakaženo lice jedno od devojakafoto: Privatna Arhiva, Instagram

- Neke od žrtava, kako se sumnja, imale su opekotine drugog i trećeg stepena. Pretpostavlja se da su pacijentima davale i nedopuštene injekcije lokalne anestezije.

00:07

Olgica Markanović u pratnji advokata, došla u Prvi osnovni sud u Beogradu.

Prethodno ročište je odloženo zbog zdravstvenih problema Jasmine T. Njeni advokati tada su rekli da je ona noć pre ročišta dobila temperaturu i da je imala velike bolove u stomaku, pa je čak završila i u Urgentnom centru u Beogradu.

Sudija u ovom predmetu rekao je da je u tužilaštvo došao aparat vezano za ovaj predmet, ali nije naveo koji, jer kako je i sam rekao " još ne znam ni ja šta je u pitanju".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja