DEVOJČICA IZ BAJMOKA DEMANTOVALA JURIĆA?! Da nije bilo njih ja sada ne bih bila živa, spasli su mi život
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

DEVOJČICA IZ BAJMOKA DEMANTOVALA JURIĆA?! Da nije bilo njih ja sada ne bih bila živa, spasli su mi život

Crna Hronika -

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, podelio je danas na svom Instagram profilu saznanje da je prošlog vikenda zlostavljana jedna devojčica u Bajmoku, koja je zbog toga bila hospitalizovana.

Igor Jurić
foto: Printscreen/Instagram/igorjuric73

- Ovaj zločin ne sme biti zataškan, i zato molim ljude koji imaju bilo kakava saznaja o ovom zločinu, da nam se jave i pomognu našem timu, da ovo nedelo ne prođe nekažnjeno - napisao je Jurić u svojoj objavi.

Ipak, devojčica koja je navodno bila zlostavljana je sve demantovala, i to objavom na društvenim mrežama.

- Pa da se oglasim i ja, vidim da svi napadate S. i S, a da nije bilo njih ja sada ne bih bila živa, spasili su mi život a vi okrivljujete njih? Zbog čega, zato što je neko prosuo priču da me je S. sin silovao, sramota, sramota... Ostala sam bez teksta. U hitnoj sam završila zato što sam se napila i naškodila sama sebi, i nađena takva u lokvi krvi... Ponavljam, ne pričajte gluposti kad ne znate šta mi se desilo, hvala - napisala je navodno devojčica na fejsbuku.

Bajmok, silovanje
foto: Društvene mreže

Inače, kako nezvanično saznajemo u MUP-u, nema krivičnog dela silovanje a VJT u Subotici se bavi ovim predmetom.

Više javno tužilaštvo u Subotici

Više javno tužilaštvo u Subotici oglasilo se saopštenjem povodom ovog slučaja.

- U vezi događaja u Bajmoku od 19.06.2022. godine, obaveštavate se da ovo Tužilaštvo, u saradnji sa policijskom upravom Subotica, vrši provere i preduzima radnje u cilju utvrđivanja postojanja osnova sumnje, da li je i od strane kog lica izvršeno neko krivično delo, čiji se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - stoji u ovom saopštenju tužilaštva.

(Kurir.rs, B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track