PRIVEDENA DVA PIJANA VOZAČA U BEOGRADU: Jedan vozio sa 2,41 promil i izazvao sudar, drugi imao 2,84 promila i isteklu registraciju
Foto: Zorana Jevtić

određeno zadržavanje u službenim prostorijama policije

PRIVEDENA DVA PIJANA VOZAČA U BEOGRADU: Jedan vozio sa 2,41 promil i izazvao sudar, drugi imao 2,84 promila i isteklu registraciju

Crna Hronika -

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, dok je još jedan muškarac zadržan jer je vozeći sa 2,41 promil alkohola u organizmu učestvovao u saobraćajnoj nezgodi.

U sudaru automobila marke „alfa“ i „audi“, sinoć oko 22.20 časova, u Požeškoj ulici povređenih nije bilo, a alkotestiranjem je utvrđeno da je pedesettrogodišnji vozač„alfe“ bio u stanju potpune alkoholisanosti.

Iz saobraćaja je isključen i četrdesettrogodišnjak koji je sinoć oko 20 časova, kako je utvrđeno droga testom, na Кružnom putu upravljao automobilom marke „BMW“ pod dejstvom kanabisa i kokaina.

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su i šezdesetdvogodišnjeg muškarca koji je sinoć na auto-putu na teritoriji Zemuna sa 2,84 promila alkohola u organizmu upravljao automobilom marke „pežo“ kojem je istekla važnost registracione nalepnice.

Vozačima je određeno zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track