TRAŽILA JE DA PIŠEM NJENOJ ĆERKI I PREDSTAVIM SE KAO IVAN: Biljana godinama prikrivala smrt muža, a u spletke uplela DECU I KOLEGE
Foto: Printscreen/Facebook, Tamara Trajković

STRAVIČAN ZLOČIN KOD LESKOVCA

TRAŽILA JE DA PIŠEM NJENOJ ĆERKI I PREDSTAVIM SE KAO IVAN: Biljana godinama prikrivala smrt muža, a u spletke uplela DECU I KOLEGE

Crna Hronika -

Tužilaštvo u Leskovcu naložilo je odbukciju kako bi se utvrdilo da li je telo koje je pronađeno u fazi raspadanja juče u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo telo Ivana S. (40) , supruga Biljane S. koja je pronađena mrtva dan ranije u toj kući.

"Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je reč o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti", kaže naš izvor blizak istrazi.

ivan s.
ivan s.foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

On dodaje da je muškarac nađen u buretu, a kako ne bi lako bio primećen prekriven je pločama od oplate.

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno Biljanino telo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

Sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi naš izvor, on sinoć i ispričao policiji.

"Ona je govorila da joj je muž na privremenom radu u Rusiji. Više od tri godine ga nismo videli. Verujte, svi smo u šoku", kaže za Kurir jedan od meštana sela Veliko Trnjane.

Inače, ova žena je radila u fabrici "Aptiv", gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

"Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem... Kao, da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila", navodi njena koleginica koja dodaje da su svi u fabric sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

Biljana S.
Biljana S.foto: Printscreen/Facebook

" Govorila je da se muž čuje sa jednom od ćerki redovno, a devojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke, pričaju poznanici.

Interesantno je da ova žena na svom profilu na društvenim mrežama, sem fotografije sa bratom, decom i koleginicama nema ni jednu jedinu gotografiju sa suprugom.

Naš izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

U porodicama nastradalih šok. Još uvek se nisu oporavili od jednog člana, da bi saznali za još jeziviju smrt drugog najmilijeg. Razgovor sa novinarima su odbili.

Kurir.rs / D.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track