KAD JE SNAJA NESTALA POSUMNJAO SAM DA MI SIN NIJE ŽIV! Ivanova ćerka u kući našla pasoš! BOLNE REČI NEUTEŠNIH RODITELJA
Foto: Kurir.rs/M.S., Printscreen/Facebook

LESKOVAC

KAD JE SNAJA NESTALA POSUMNJAO SAM DA MI SIN NIJE ŽIV! Ivanova ćerka u kući našla pasoš! BOLNE REČI NEUTEŠNIH RODITELJA

Crna Hronika -

Roditelji Ivana Stojanovića čije je zabetonirano telo pronađeno u kući posle samoubistva njegove žene Biljane, kažu da su posle snahine smrti počeli da sumnjaju da im sin, za koga su verovali da živi u Rusiji, više nije živ.

Kako objašnjavaju, Ivanovo telo pronašao je njegov rođeni brat u prostoriji koja je nekada bila staja i koja je gotovo uvek bila zaključana.

roditelji ubijenog
foto: Kurir.rs/M.S.

- To je staja gde su nekada čuvane krave. Na betonu je bila neka plava boja i par kapi. Biljanine dve sestre kunu i preklinju mog sina, kao da je on kriv što je ona nestala. Ja sam rekao: čekaj ako ona nije živa, možda i moj sin nije živ. Onda je ona pronađena mrtva u jaslama. Ljudima koji su je tražili je bilo sumnjivo i onda su ušli u tu prostoriju gde je jedan deo sazidan - priča Ivanov otac Jovan.

Ivanova majka Ružica dodaje da bi posle Biljanine sahrane raspisali potragu za sinom jer ga nisu videli ni čuli tri godine.

1 / 4 Foto: Kurir.rs/M.S.

- Tu gde je zazidan, naturane su ljuljke, otpadak kukuruzovine. Još mu se providila lobanja kroz taj beton. Ivanova najstarija ćerka je čak pronašla njegovu torbicu i pasoš, sve nam je bilo čudno i hteli smo da zovemo policiju.

Sumnjali smo da on nije otišao nigde - priča majka Ružica kroz suze:

- Ej, pa šta je to. On je kao, prema njenoj priči, bio u Rusiji, kao da ga je mafija otela, a tri godine je bio zazidan u kući. Strašno šta nam se dešava - rekla je uplakana majka.

Inače, Jovan i Ružica su pre četrdeset godina ostali bez sina Slaviše, koga je kao petogodišnjaka ubio dečak dok se igrao sa lovačkom puškom.

Kurir.rs / M.S.

Bonus video:

02:53

HOROR! NARUČEN ATENTAT NA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA Rešili da ga ubiju dok je robijao u Zabeli: ZA DLAKU IZBEGAO SMRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track