MUŽA ZABETONIRALA U PODRUMU! MISLILI SMO DA SE IVAN OŽENIO U RUSIJI: Meštani šokirani pričom kao iz horor filma!
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca zaprepašćeni

MUŽA ZABETONIRALA U PODRUMU! MISLILI SMO DA SE IVAN OŽENIO U RUSIJI: Meštani šokirani pričom kao iz horor filma!

Crna Hronika -

Mislili smo da se Ivan u Rusiji oženio jer ga nije bilo tri godine. Ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet.

Ovako pričaju meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca koje je u centru pažnje nakon što je počelo da se odmotava klupko jezivog zločina.

Biljana Stojanović (38), koja je izvršila samoubistvo u štali kraj porodične kuće osumnjičena je da je pre više od tri godine ubila svog supruga Ivana, a potom ga zabetonirala u pomoćnoj prostoriji.

Meštani pričaju da su sumnjali da se Ivan u Rusiji oženio, jer ga nije bilo tri godine, ali da ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet.

- Mi smo svi smatrali, kuća je tri godine bez muža, on radi u Rusiji, sigurno se tamo oženio. Bilo je već takvih priča radnika iz Rusije da odu na rad i tamo steknu novu porodicu, ali da je ubijen, zabetoniran, zakopan u štali, to nikome ni na kraj pameti nije bilo - kaže meštanin sela.

On navodi da se po selu priča da su, navodno, uhapšena dvojica muškaraca zbog ovog slučaja, ali da za sada nema nikakvih zvaničnih informacija o tome.

- Navodno je jedan od njih ispričao gde se nalazi Ivanovo telo, pa ga je tako policija našla 28. juna. Mi ne verujemo da se Biljana ubila, vrlo je moguće da je i ona ubijena. Neki kažu da je štala bila zaključana sa unutrašnje strane tako što je klin bio postavljen u rezu, pa je policija ušla kroz prozor, ali isto tako su oni koji su to uradili mogli da izađu kroz prozor. Ovako nešto se nikad nije desilo u našem selu - svedoči čovek.

Biljanina rodbina je odbila razgovor s novinarima apelujući na medije da ne objavljuju ništa dok se istraga ne završi.

- Mi znamo kakva je ona bila, bila je odlučna. Vema brižna majka. Svako rekla-kazala, da li je tako ili nije tako, ne bi trebalo objavljivati dok se za nedelju, dve ne utvrde zvanične činjenice. Njeno troje dece je doživelo ogromnu traumu. Još uvek se ne zna da li je digla ruku na sebe ili joj je neko nešto uradio - kaže rođaka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:58

DA LI SU DETA I OTAC ZLOSTAVLJALI DEVOJČICU (3)! Advokat UPOZORAVA: Medicinski dokazi NISU DOVOLJNI, mogao bi da nastane HOROR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track