Najnovije vesti

NOVI DETALJI SUKOBA MIGRANATA: Potukli se Avganistanci i Pakistanci, koristili noževe i vatreno oružje! Devojčica u teškom stanju
Foto: Printscreen

u blizini mađarske granice

NOVI DETALJI SUKOBA MIGRANATA: Potukli se Avganistanci i Pakistanci, koristili noževe i vatreno oružje! Devojčica u teškom stanju

Crna Hronika

Jedan migrant ubijen je u tuči grupe migranata jutros u Subotici, a šestoro je povređeno. Svi su zbrinuti u subotičkoj bolnici, a obračun se dogodio u šumi, u naselju Makova sedmica, blizu mađarske granice.

Subotičane je jutros uznemirila pucnjava u naselju Makova sedmica, gde je u šumi više dana boravilo oko 25 migranata.

Kako Kurir saznaje, među migrantima iz Avganistana i Pakistana, došlo je do međusobnih obračuna i tuče, u kojoj je više njih bilo naoružano i koristilo vatreno oružje i noževe.

Prvi snimci sa mesta gde su se sukobili migranti u Subotici
01:11

Prvi snimci sa mesta gde su se sukobili migranti u Subotici

Prema dosadašnjim saznanjima, jedan migrant je preminuo, a šestoro ih je povređeno i smešteno na urgentnom odeljenju subotičke Opšte bolnice.

Policija se našla ubrzo posle jutrošnjih dojava o pucnjavi na mestu događaja, a nije dozvoljen prilaz putu u naselju, prema šumi Makove sedmice. Mobilne ekipe granične policije sa subotičkom policijom su efikasno delovale, dovodeći situaciju pod kontrolu.

Kako saznajemo iz izvora policije, niko od građana u naselju i na obodima šume, gde žive, nije ugrožen, jer su se migranti međusobno sukobili.

Nezvanično saznajemo da je oko 10 časova više kola hitne pomoći dovezlo povređene i da je urgentno odeljenje puno ranjenih migranata.

ORUŽANI OBRAČUN MIGRANATA U ŠUMI KOD SUBOTICE
00:31

ORUŽANI OBRAČUN MIGRANATA U ŠUMI KOD SUBOTICE

Prema prvim saznanjima, preminula osoba je teško bila povređena u predelu abdomena, a još dve povređene osobe imaju teže prostrelne rane, opasne po život. Zahvaljujući policiji, situacija je pod kontrolom i nema razloga za dalje uznemirenje građana, a očekuje se i saopštenje i zvanične potvrde o povređenim migrantima.

Policajci su nosili i pancire na sebi, jer se pucnjava čula i u momentu dolaska na lice mesta. Pucnjavu u šumi su policiji prijavili građani rano jutros. Policajci su zatekli više ranjenih migranata koje hitna pomoć ubrzo odvezla u subotičku bolnicu.

Prema poslednjim saznanjima, policija je još na mestu događaja i sukoba avganistanskih i pakistanskih migranata. Među povređenima je i 16-godišnja devojka, koja je teže povređena za čiji se život lekari bore u subotičkoj bolnici.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track