Najnovije vesti

NE ZNAM KADA ĆU MOĆI DA SAHRANIM BRATA: Ivana je žena ubila i zabetonirala pre 3 godine, a porodica još nije preuzela telo
Foto: Printscreen/Facebook

filmska priča iz leskovca

NE ZNAM KADA ĆU MOĆI DA SAHRANIM BRATA: Ivana je žena ubila i zabetonirala pre 3 godine, a porodica još nije preuzela telo

Crna Hronika
13:41h

Porodica Ivana Stojanovića koga je supruga Biljana zabetonirala u pomoćnoj prostoriji, pa se tri godine kasnije ubila, još uvek nije preuzela telo nesrećnog čoveka.

Brat ubijenog Ivana, Nenad, koji je pronašao njegovo telo zazidano u zidu ispričao je za Kurir da ne zna još uvek kada će moći da sahrani brata.

Ivan, čije je telo pronađeno
Ivan, čije je telo pronađeno foto: Društvene mreže

- Još uvek nam nisu stigli rezultati obdukcije tela. Ne znam kada će biti sahrana mog brata - rekao je kratko Nenad za Kurir.

Podsetimo, filmska priča iz leskovačkog sela Veliko Trnjane otkrivena je na dan sahrane Biljane Stojanović, koja je krajem juna nestala, pa dva dana kasnije pronađena mrtva u štali. Tražeći oružje Ivana, za koga su do tada verovali da se nalazi u Rusiji, njegovi najmiliji pronašli su njegov zabetoniran leš u danu kada je Biljana sahranjena.

Ivanov brat Nenad ranije je ispričao za Kurir kako su našli zabetonirano telo u pomoćnoj zgradi.

Biljanu pronašli mrtvu u pomoćnoj zgradi
Biljanu pronašli mrtvu u pomoćnoj zgradi foto: Facebook

- Bratanica me pozvala i rekla da je našla dokumenta mog brata u komodi u spavacoj sobi. Odmah sam došao tu, dobila je poruku da se zlato nalazi u zidu u toj prostoriji. Ušli smo tamo i krenulida obijmao zazidani deo - ispričao je Nenad i dodao:

- Nakon što smo razbili deo zid u prostoriji se osetio neprijatan miris truleži. Upalio sam lampu da bih video šta se nalazi tamo, a onda sam ugledao lobanju. Izašao sam, popio vode i lek za smirenje i odmah pozvao policiju.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja