TATA, PUSTI ME, MOŽDA MI JE OVO POSLEDNJI PUT: Tatjanin otac predosećao je nesreću, 3 DRUGARICE otišle u smrt zajedno
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

potresno

TATA, PUSTI ME, MOŽDA MI JE OVO POSLEDNJI PUT: Tatjanin otac predosećao je nesreću, 3 DRUGARICE otišle u smrt zajedno

Crna Hronika -

Pre dve godine dogodila se stravična saobraćajna nesreća kod Kule u kojoj su poginule Tatjana Gudž (15), Marija Fekete (17) i Božidarka Đukić (23) kada je njihov prijatelj Mihajlo Sabadoš (25) izgubio kontrolu nad "renoom", pa steleo s puta i prevrnuo se u kanal.

Ove tri drugarice, podsetimo, poginule su u saobraćajnoj nesreći 7. jula oko 3.30 sati između Kule i Ruskog Krstura, kada je "reno megan", sleteo u odvodni kanal.

marija fekete
marija feketefoto: Fejsbuk printskrin

- Šestoro mladih vraćalo se sa privatne žurke i svi su bili u jednom autu. Za volanom je bio Sabadoš, a pretpostavlja se da je trebalo da prijatelje razveze kućama, pošto nisu svi iz istog mesta. Međutim, na putu između Kule i Ruskog Krstura, sleteli su s puta, isprevrtali se i završila u kanalu. "Reno" je bio potpuno smrskan - podseća naš izvor i dodaje:

božidarka đukić
božidarka đukićfoto: Fejsbuk printskrin

- Na mestu nesreće preminule su Božidarka Đukić i Tatjana Gudž, dok je njihova drugarica Marija Fekete izvučena iz auta živa, ali je preminula u somborskoj bolnici. Uviđaj je trajao satima, a pretpostavlja se da je Mihajlo Sabadoš vozio prebrzo, kao i da je nesreću doprinelo njegovo pijanstvo.

Nakon nesreće za Kurir pričao je i Slavko Gudž, otac poginule Tatjane, koji je naveo da su zanemeli posle nesreće i da je imao neki loš predosećaj.

tatjanin otac sa fotografijom svoje ćerke
tatjanin otac sa fotografijom svoje ćerkefoto: Ana Paunković

- Rekao sam ćerki da ne izlazi u grad, jer imam neki loš predosećaj, a ona mi je odgovorila: "Tata, pusti me, vidiš da je ova korona, možda mi je poslednji put" - rekao je tada neutešni čovek.

- Dan pre tragedije Marija je bila sa sestrom iz Kule na bazenu, a onda su se dogovorile da sutradan idu u diskoteku kako bi slušale svoju omiljenu pevačicu, a ja sam se iz nekog razloga protivio tome. Kao da sam znao da će se ovo desiti. Bile su u provodu i nakon toga su krenule peške kuće, ali ih je u putu sustigao Mihajlo koji ih je pokupio.

smrskani 'reno megan'
smrskani "reno megan"foto: Kurir

Slavko Godž je tada za Kurir ispričao da je za tragediju saznao ujutru.

- Moja Tatjana bila mi je desna ruka, od sve dece najviše mi je pomagala, slušala me. Išla je u drugu godinu prehrambene škole. Baš u nedelju smo planirali da pečemo prase i da se malo okupimo, a sada sahranjujem ćerku - rekao je tada naš sagovornik.

Ostavila ćerku: Bila u vezi sa vozačem

Božidarka je iza sebe ostavila dete, a kako su nam ranije ispričali meštani, ona je bila u emotivnoj vezi sa vozačem.

božidarka i mihajlo
božidarka i mihajlofoto: Fejsbuk printskrin

- Ona je bila dobra devojka, a iza sebe je ostavila ćerkicu od tri godine. Strašno, velika tragedija - kazali su tada meštani Ruskog Krstura.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track