NENADU JE ŠIKLJALA KRV IZ USTA, A VOZAČ KOJI GA JE UBIO POBEGAO JE U BOLNICU: Devojka tražila pomoć od čoveka koji ih je udario
Foto: Privatna Arhiva

BOLNO

NENADU JE ŠIKLJALA KRV IZ USTA, A VOZAČ KOJI GA JE UBIO POBEGAO JE U BOLNICU: Devojka tražila pomoć od čoveka koji ih je udario

Crna Hronika -

Nenad Vićevac (21) poginuo je u stravičnoj nesreći kod Kustatka u januaru ove godine kada je pijani M.K. naleteo na automobil u kome je on bio sa devojkom. Nesrećni Nenad preminuo je iste večeri, a M.K. je nedavno optužen za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Kusadak, Nenad Vićovac, saobraćajna nesreća
foto: Privatna Arhiva

Nakon nesreće, pijani vozač napustio je automobil i pobegao sa mesta nesreće ostavivši u njemu svoju teško povređenu decu, a kada ga je devojka od nastradalog Nenada pitala ko je, on je rekao da je stoper.

Majka stradalog mladića, Tanja Vićevac, opisala je poslednje trenutke života svog sina, koga je, došavši na mesto nesreće, videla kako umire.

Levo 'ford' u kom se nalazio Nenad sa devojkom
Levo "ford" u kom se nalazio Nenad sa devojkomfoto: Privatna Arhiva

- Od siline udarca Nenadova devojka izgubila je svest, kad je došla sebi ugledala je mog sina kom je lila krv iz usta. Uspela je da se izvuče iz kola da traži pomoć, a onda je naletela na tog vozača - priča Tanja Vićovac i dodaje:

- Ona ga je pitala da li je on vozio drugi auto, a njegov odgovor je bio, blago rečeno sramotan. Samo je rekao da nije i da je on stoper ovde. Nije ni pokušao da im pomogne. Posle su ga pronašli u bolnici, pobegao je.

Tanja Vićovac ispričala je za Kurir da njena bol iz dana u dan se ne smanjuje nego je sve veća.

Nesrećna majka
Nesrećna majka foto: Privatna Arhiva

- Mog sina ništa neće vratiti. Nijedna kazna na ovom svetu nije dovoljna da bi ublažila moj bol. Taj čovek sada je na slobodi, šeta se i smeje, a moje dete je pod zemljom. Zapitala sam se ko mu je vratio dozvolu i nije mi jasno, ubio je Nenada pijan, pa će ponovo ubiti nečije dete - objašnjava Tanja i dodaje da je njen sin vozio po ograničenju, jer je kazaljka na brzinomeru ostala zaglavljena na 50 kilometara na čas i da nije pio alkohol.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track