NOVI DETALJI IZ SUDNICE: Ovako su Belivuk i Miljković reagovali kad je njihov najverniji vojnik iznenada PRIZNAO KRIVICU
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

muk

NOVI DETALJI IZ SUDNICE: Ovako su Belivuk i Miljković reagovali kad je njihov najverniji vojnik iznenada PRIZNAO KRIVICU

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković negirali su krivicu na današnjem ročištu dok je na iznenađenje svih prisutnih optuženi Srđan Lalić priznao krivicu

Vest da je Lalić priznao krivicu iznenadila je javnost, ali i Velju Nevolju i Marka Mesara. Belivuk i Miljković su u trenutku kad je Lalić priznao krivicu razmenili "prostrelne" poglede, a potom iste uputili svom doskorašnjem čoveku od poverenja.

Nakon toga, Srđan Lalić je izveden iz prostora u kojem je bio sa ostalim optuženim u prostoriju u kojoj su advokati i više se nije vraćao među pripadnike klana.

Podsećamo, Srđan Lalić jedan je od optuženih pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za najteža krivična dela, a na današnjem ročištu priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret među kojima je i pet ubistava.

Organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i njeni pripadnici potvrđenom optužnicom terete se za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost i njemu su mogli da prisustvuju samo optuženi, njihovi branioci, punomoćnici optuženih, postupajući tužilc i sudsko veće.

Veljko Belivuk, Srđan Lalić, ubijanje
foto: screenshot

Na ovom ročištu optuženi su se kratko izjasnili o krivici, odnosno da li priznaju ili negiraju krivična dela za koja se terete, a potom su tužilaštvo i odbrana predlagali svoje dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja.

Veljko Belivuk i Marko Miljković izjasnili su se da nisu krivi.

Nakon okončanja pripremnog ročišta, sud će zakazati glavni pretres (suđenje) koje će biti javan, a optuženi će moći detaljno da izlože svoje odbrane. Na današnje ročište Belivuk, Mikljović i ostali optuženi su privedeni iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track