BELIVUK I MILJKOVIĆ PRETILI LALIĆU USRED SUDNICE?! Ovako je izgledao susret IT stručnjaka i vođa klana PRAVILI CINIČNE GRIMASE
Foto: MUP Srbije, Privatna Arhiva

novi detalji

BELIVUK I MILJKOVIĆ PRETILI LALIĆU USRED SUDNICE?! Ovako je izgledao susret IT stručnjaka i vođa klana PRAVILI CINIČNE GRIMASE

Crna Hronika -

Optuženi Srđan Lalić, koji je priznao krivicu za zlodela klana, tokom današnjeg ročišta sedeo je u sudnici iza advokata, sve vreme uz stražu i policiju, a neprestano je skrivao pogled od Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pretedent na ulogu okrivljenog svedoka sedeo je naspram, ali daleko od Nikole Spasojevića i Bojana Hrvatina koji su odavno ispričali saznanja o zločinima svog klana u kojima su učestvovali, ali i o kojima su samo čuli.

Veljko Belivuk, Srđan Lalić, ubijanje
foto: screenshot

Upućeni tvrde da su sa druge strane Belivuk i Miljković zajedno sa ostalim optuženim članovima klana preko stakla komentarisali pogrdno Lalića i upućivali pretnje na njegov račun, saznaje Republika.

Nastavak u septembru

Pripremno ročiste kriminalnoj grupi Veljka Belivuka ni danas nije završeno, a nastavak je zakazan za 5. septembar. Advokat Vladimir Petrović, novi branilac Belivuka i Miljkovića, izjavio je danas da je ostalo da advokati još devet okrivljenih predlože dokaze.

Ročište je inače danas nakratko prekinuto pre predviđene pauze pošto je rođaki pokojnog Milana Ljepoje pozlilo pa je zatražila da izađe do toaleta jer joj nije bilo dobro.

Navodno su sve vreme vrebali da mu vide oči i da ga prostrele pogledom ili mu se cinično iskeze jer ga od juče smatraju smrtnim neprijateljem kao i dvojicu bivših saradnika koji su vec potpisali sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja