MISTERIOZNA ŽENA POMOGLA VUČKOVIĆU DA POBEGNE HRVATSKIM POLICAJCIMA? Prišao joj brzinom munje i poljubio je, kamere sve snimile
Foto: Printscreen/Youtube, screenshot

novi detalji spektakularnog bekstva

MISTERIOZNA ŽENA POMOGLA VUČKOVIĆU DA POBEGNE HRVATSKIM POLICAJCIMA? Prišao joj brzinom munje i poljubio je, kamere sve snimile

Crna Hronika -

Srpski državljanin Radivoje Saša Vučković pobegao je u četvrtak iz pritvora u Hrvatskoj, a policija i dalje intenzivno traga za njim, više od 24 sata od bekstva.

Podsetimo, incident se dogodio u četvrtak oko 16 časova, kada je Radivoje Saša Vučković , koji u pritvoru čeka izručenje Italiji, istrčao iz štićenog kruga u Remetnicu, preskočio ogradu i pobegao.

Kako prenosi hrvatski "Jutarnji list", on je brzinom munje pretrčao pedesetak metara do bele ograde koja deli Trg pravde od novog zdanja koje se još gradi.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, Vučković je pre nego što je otrčao u nepoznato, poljubio žensku osobu koja je tamo navodno čekala da ga vidi.

Radivoje Saša Vučković, kokain
foto: Printsrceen

Policajci su nakon istražnog ročišta u zagrebačkom sudu, Vučkovića izveli sa lisicama na rukama na glavni ulaz suda za stranke, iako je za pritvorenike predviđen drugi ulaz koji se nalazi nešto dalje. Nakon toga, krenuli su prema kombiju koji je bio parkiran na mestu za zaposlene u sudu i posetioce. Uz kombi su stajala dvojica policajaca, a u neposrednoj blizini jedna ženska osoba koja je, kako navodi hrvatski medij, čekala susret oči u oči s Vučkovićem.

- Čim joj se približio, poljubio je, i dao se u beg prema Trgu pravde - navodi "Jutarnji".

Inače, nadzorne kamere zabeležile su spektakularan beg Vučkovića.

Čekao izručenje Italiji

Radivoje Saša Vučković osumnjičen je da je učestvovao u švercu velike količine kokaina i da je povezan za kolumbijskim kartelom poznatim i kao Zalivski klan. U Zagrebu je uhapšen sa prijateljem Milanom M. i obojici je određen ekstradicioni pritvor, pošto istragu u ovom slučaj vodi Italija.

Radivoje Saša Vučković u Srbiji je poznat po otmici sina biznismena 2010. godine.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track