PUNE RUKE POSLA ZA POLICIJU Pijani i drogirani sedali za volan, potera u Avalskoj za klincem (16) bez vozačke! Nije hteo da stane
Foto: MUP Srbije

saobraćajci ih sklanjali sa ulica

PUNE RUKE POSLA ZA POLICIJU Pijani i drogirani sedali za volan, potera u Avalskoj za klincem (16) bez vozačke! Nije hteo da stane

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su upravljali vozilom pod dejstvom kanabisa, jednog koji je imao 2,01 promil alkohola u organizmu, kao i vozača skutera koji je bio pozitivan na psihoaktivne supstance, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi u saopštenju, u stanju potpune alkoholisanosti bio je vozač (42), koji je upravljao "fijatom" i koga je policija u nedelju zaustavila u Ulici carice Jelene.

Iz saobraćaja su u Čukarici i Zemunu isključeni vozač (21) "sitroena" i vozač (25) "pežoa" koji su, kako je utvrđeno droga testom, bili pozitivni na kanabis.

Pod dejstvom kanabisa vozio je i maloletnik (16) koji se oglušio o naređenje policije da se zaustavi u Avalskoj ulici, a daljom kontrolom utvrđeno je da nema vozačku dozvolu, a da je na automobilu kojim je upravljao istekla registraciona nalepnica.

Saobraćajna policija je u Ulici Pere Ćetkovića zaustavila vozača skutera (28), a droga testom utvrdjeno je da je pozitivan na kanabis i amfetamin.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navedeno je u saopštenju.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track