OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE DANAS NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Posvađali se na pešačkom pa pesnicama udarao čoveka?
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

ISTRAGA

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE DANAS NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Posvađali se na pešačkom pa pesnicama udarao čoveka?

Crna Hronika -

M. N. (22) koji se sumnjiči da je u nedelju popodne u Stepojevcu kod Lazarevca, kako se sumnja, nakon svađe na pešačkom prelazu udarcima u glavu ubio Zorana J. (63), vlasnika pečenjare, danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

M. N., podsetimo, pobegao je posle zločina, ali je brzo pronađen i uhapšen. Očevici su ranije za Kurir ispričali da je tragediji u Stepojevcu prethodila kraća svađa, pošto je Zoran J. pokušao da pređe ulicu na pešakom prelazu. Međutim, kolima je naišao osumnjičeni M. N. i posvađao se sa čovekom na zebri, a potom izašao iz automobila i udario ga.

Stepojevac, Zoran Jakovljević, roditelji, ubistvo, Slobodan Nastić, Miloš Nastić
foto: Ana Paunković

- Sve se odigralo na pešackom i na semaforu koji vikendom ne radi. Zoran je pokušao da pređe ulicu kako bi ušao u svoju pečenjaru, koja se nalazi prekoputa semafora, a u tom trenutku kolima je naišao M. N., kome je on podigao ruku da bi mu dao znak da prelazi ulicu. Navodno je rekao vozaču: "Gde ćeš!", a onda su se posvađali. Čuli smo da je mladi vozač pobesneo - ispričali su očevici i dodali:

- Osumnjičeni je, navodno, potom rukom udario Zorana, a on je pao i udario glavom o ivicu šahta.

Rođaka ubijenog ispričala je za Kurir da je on od siline udarca ostao na mestu mrtav.

Osumnjičeni, koji je pobegao s lica mesta, uhapšen je, kako su to potvrdili i njegovi roditelji, u svojoj kući, a oni kažu da je po ulasku u kuću rekao: "Majko, napravio sam problem, udario sam čoveka pesnicom", kao i da je bio iscepan i izgreban.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja