"SMRADU, KLOŠARU, OVO JE HLADNOKRVNO UBISTVO": Osuli paljbu po nasilniku sa Ibarske, a ONA ga brani! ŠOK PREPISKA
Foto: Kurir.rs, Printscreen/Instagram

zločin u stepojevcu

"SMRADU, KLOŠARU, OVO JE HLADNOKRVNO UBISTVO": Osuli paljbu po nasilniku sa Ibarske, a ONA ga brani! ŠOK PREPISKA

Crna Hronika -

Korisnici na društvenim mrežama obrušili su se na M. N. (22) iz okoline Lazarevca, osumnjičenog da je nakon svađe na pešačkom prelazu navodno zadao dva udarca u glavu Zoranu J. (63), koji je od siline udarca pao i udario glavom o ivicu šahta, a zatim preminuo.

Podsetimo, osumnjičeni M. N. pobegao je posle kobnih udaraca, ali je brzo pronađen i uhapšen u svojoj kući. Očevici su ranije za Kurir ispričali da je tragediji u Stepojevcu prethodila kraća svađa, pošto je Zoran J. pokušao da pređe ulicu na pešakom prelazu. Međutim, kolima je naišao osumnjičeni M. N. i posvađao se sa čovekom na zebri, a potom izašao iz automobila i udario ga dva puta pesnicom u glavu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

- Smradu jedan, sad se više nećeš k*rčiti kad te uhvate braća, jer biješ starije ljude. Klošaru, majmunčino - stoji u jednom komentaru, dok već u sledećem piše: "Komplekšaš nadrkani posato ubica, logično".

ispod ove fotografije korisnici linčuju osumnjičenog
ispod ove fotografije korisnici linčuju osumnjičenogfoto: Printscreen/Instagram

Ovo su samo neki od desetine komentara, koji su korisnici ostavili ispod poslednje fotografije osumnjičenog na društvenoj mreži, a gde su mahom negativni kometari, u kojima građani traže osudu i strogu kaznu za uhapšenog momka.

Međutim, na osuđujuće komentare odrgovarala je jedna devojka, koja je branila uhapšenog.

- Lagana robija od 40 godina, nadamo se. Doživotna, ne treba ga žaliti. Javnost neće dati da se izvuče za ovako hladnokrvno ubistvo. Nije ovo u saobraćaju nego ubistvo sa umišljajem, ladiće se 20 godina i biće kao bubica - stoji u nekim komentarima, dok im je devojka na sve što pišu žestoko odgovorila.

- Ajde da od*ebete malo, šta kažete na to? - napisala je misteriozna dama, koja je nakon ovog komentara dobila salve uvreda: "Braniš ovog ubicu, ovog nesoja nadrogiranog koji je ubio oca, dedu i čoveka zbog njegove bahatosti. Ma marš bre", "Mala pazi na svoje ponašanje, sram te bilo".

Korisnici mahom iz minuta u minut ispod njegovih fotografija pišu uvredljiv sadržaj.

Osumnjičeni bi danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:51

HOROR U NOVOM PAZARU! SVEKAR UBIO SNAJU, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji svirepog zločina, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track