PRVE SLIKE S MESTA TEŠKE TRAGEDIJE NA TARI: Ovako izgleda ambis u koji je pao član ekipe filma "Oluja" (FOTO)
Foto: Marko Kurilić

vatrogasci su izvukli telo nastradalog

PRVE SLIKE S MESTA TEŠKE TRAGEDIJE NA TARI: Ovako izgleda ambis u koji je pao član ekipe filma "Oluja" (FOTO)

Crna Hronika -

V. M. iz Beograda, koji je bio deo ekipe filma "Oluja" nastradao je danas kada je pao sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

00:35

PRVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE NA TARI: Ovo je ambis gde je pao član ekipe filma Oluja

Prema rečima izvora Kurira, nesreća se dogodila u pauzi snimanja.

Tara, Banjska stena
foto: Marko Kurilić

- Završeno je snimanje scene, a ljudi sa seta su se raštrkali, a V. M. je seo na samu ivicu Banjske stene. Sedeo je tu neko vreme a onda je ustao. U tom trenutku je izgubio ravnotežu i pao niz liticu od par stotina metara. Pao je sa stene nasuprot vidikovca na kom je ograda - rekao je za Kurir izvor sa lica mesta.

1 / 5 Foto: Marko Kurilić

Inače, vatrogasci su izvukli telo nastradalog.

Kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

"Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima", navodi se u saopštenju produkcije.

Kako je preneo Informer, trenutku kada je V. M pao sa vidikovca, jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne. Međutim kolegi koji se spustio do čoveka koji je pao, pozlilo je od zatečenog prizora. Kako se navodi, toliko mu je bilo loše da je uskoro i njegov život bio u opasnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Užasavajuć snimak iz Srbije: Pogledajte za koliko su žene izbegle smrt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track