SRBIN NAPRAVIO HAOS U BARU! Upao u stan, zapalio KREVET i izazvao POŽAR zbog kog su evakuisali stanare!
Foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

uhapšen

SRBIN NAPRAVIO HAOS U BARU! Upao u stan, zapalio KREVET i izazvao POŽAR zbog kog su evakuisali stanare!

Crna Hronika -

Barska policija uhapsila je M. M. (64), državljanina Srbije stalno nastanjenog u Baru zbog, osumnjičenog za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nanošenja lake telesne povrede koju je naneo B. R. iz Bara.

Iz Uprave policije saopštili su da je M. M. sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu i tako napravio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova.

Iz Uprave policije saopštili su da je M. M. sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu i time nadalje pričinio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova.

"Sumnja se da je nakon podmetanja požara M. M. izašao ispred zgrade gde je sačekao oštećenog B. R, kome je oružjem naneo više povreda po telu", saopštila je crnogorska policija.

Kako navode, interventna grupa policije Centra bezbednosti Bar evakuisala je veći deo stanara iz zgrade, između ostalog i dvoje maloletne dece koja su bila u stanu koji je bio zahvaćen dimom, na drugom spratu zgrade.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track