NEPRIJATAN SUSRET U PALATI PRAVDE: Inspektor koji je bio sa Milenkovićem uneo se u lice tužiteljki
Foto: Nenad Kostić

saslušanje

NEPRIJATAN SUSRET U PALATI PRAVDE: Inspektor koji je bio sa Milenkovićem uneo se u lice tužiteljki

Crna Hronika -

Ispitivanje u svojstvu građanina, na koje je bio pozvan načelnik IV odeljenja Uprave kriminalističke policije Slobodan Milenković, kako otkriva izvor Kurira, obeležila je neprijatna scena ispred kabineta zamenice tužioca, koja je trebalo da ga ispita. Podsetimo, ispitivanje je tada odloženo jer Milenković nije želeo da odgovara na pitanja dok ne bude oslobođen obaveze čuvanja službene tajne.

- Prilikom drugog dolaska na razgovor načelnika Slobodana Milenkovića 12. jula, u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na četvrtom spratu Palate pravde, gde se nalaze kabineti u kojima se obavljaju istražne radnje, jedan od inspektora koji je došao kao njegova pratnja, uneo se u lice i namršio postupajućoj zamenici, prilikom njenog izlaska iz kabineta - priča izvor Kurira.

Beograd, Palata Pravde, palata pravde
foto: Nemanja Nikolić

Prema njegovim rečima, iako policajac ništa nije rekao zamenica tužioca koja je trebalo da uzme izjavu od Milenkovića, zbog neprimerenog gesta pripadnika policije koji je bio sa Milenkovićem, osetila se neprijatno.

- Imajući u vidu ovaj događaj, naredni, treći po redu razgovor sa Milenkovićem, koji je bio zakazan za 19. jul, obavljen je u suterenu, u takozvanoj tužilačkoj dežurani, gde se mahom privode na saslušanje zadržana i pritvorena lica, i to zbog bezbednosnih razloga - dodaje naš sagovornik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track