ZORAN JUČE PRVI PUT U JAVNOSTI BIO SA NOVOM ŽENOM! Zorica Zoka je sa njim još od 2017. godine, ali su dugo krili svoj odnos
Foto: Zorana Jevtić

IntrigANTNA

ZORAN JUČE PRVI PUT U JAVNOSTI BIO SA NOVOM ŽENOM! Zorica Zoka je sa njim još od 2017. godine, ali su dugo krili svoj odnos

Crna Hronika -

Veliku pažnju javnosti privukla je Zorica Zoka Mitrović, partnerka Zorana Marjanovića, koja je s njim bila od momenta kada je napustio kuću u Borči, stigao u Palatu pravde, ušao u sudnicu, čuo presudu, ali i kada je izašao iz sudnice, došao kući, gde je uhapšen.

Ova crnka, koja je u Palatu pravde došla sva u crnom sa dubokim dekolteom i naočarama za sunce, prema rečima našeg izvora sa Zoranom je još od 2017. godine, a bila je u njegovoj kući i kada ga je policija prvi put uhapsila. I tada je, kao i sada, negodovala zbog hapšenja. Kurir je još u junu prošle godine ekskluzivno objavio da je Marjanović našao novu ženu i da je u pitanju Zorica Mitrović, ali su oni to tada demantovali iako je naš paparaco uslikao crnku u Zoranovom dvorištu.

Zorica Zoka Mitrović
Zorica Zoka Mitrovićfoto: Nenad Kostić

Međutim, Marjanović i Mitrovićeva odlučili su da više ne kriju svoju bliskost, pa se se na izricanju presude po prvi put pojavili zajedno!

- Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima - otkrio je naš izvor u junu 2021. godine.

Da su Zoka i Marjanović više od prijatelja, potvrdile su nam i Marjanovićeve komšije iz Borče, koje su rekle da ih stalno viđaju zajedno i da im se čini da Zorica živi u kući Marjanovića.

Zorica Mitrović, Zoran Marjanović
foto: Privatna arhiva

Da u životu udovca postoji nova žena, prvi put se saznalo 15. septembra 2017. kada je uhapšen prvi put. Iako su se mnogi začudili što je Marjanović samo godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu, njima to nije smetalo. Dok je Zoran prvi put bio u pritvoru, u kom je proveo 10 meseci, postojale su čak i informacije da njih dvoje planiraju da se venčaju, kako bi ona mogla da ga posećuje.

Međutim, to se nije dogodilo, a njih dvoje više nisu eksponirali svoj odnos, krili su ga od očiju javnosti, pa se mislilo da nisu više zajedno.

Zorana Marjanović, tetovaže, Zorica Mitrović
foto: Zorana Jevtić, Kurir

- Sada je Zoran prvi put javno viđen sa Zoricom, čime su pkazali da su u dalje vrlo prisni. Čak imaju i iste tetovaže, ona na ruci, a on na vratu. Ta tetovaža, po objašnjenju Marjanovića, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom - podseća sagovornik.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:38

OVO SU 3 KLJUČNA DOKAZA DA ZORAN MARJANOVIĆ JESTE UBICA Forenzičar Ristić tvrdi: Advokati su tvrdili nešto što nije tačno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja