DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U FUTOGU: Posle svađe izbo suprugu, pa pokušao da ubije i sebe, ĆERKA USPELA DA POBEGNE IZ KUĆE! VIDEO
Foto: Printscreen 192.rs

HOROR U PONOĆ

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U FUTOGU: Posle svađe izbo suprugu, pa pokušao da ubije i sebe, ĆERKA USPELA DA POBEGNE IZ KUĆE! VIDEO

Crna Hronika -

Večeras oko ponoći dogodila se užasna porodična tragedija. Muškarac (53) iz Futoga ubio je večeras oko ponoći svoju ženu oštrim predmetom u dvorištu kuće u Ulici cara Lazara, a potom je pokušao i sebi da oduzme život.

Ovaj užasan zločin uznemirio je stanovnike Futoga, a posebno komšije koje su u suzama od momenta kada su čuli za veliku tragediju koja se večeras dogodila, piše Telegraf.

Ćerka i sin muškarca i ubijene žene nalaze se na licu mesta. Ćerka supje pobegla iz kuće u poslednjem momentu. Zločinu je kako se saznaje prethodila svađa, a muž je psovao je i vikao, a zatim nasrnuo na ženu i ubio je. Veliki broj rodbine i prijatelja nalazi se ispred kuće u kojoj se ubistvo desilo.

Čekaju se tužilac, inspektori i forenzika.

Stanje muškarca koji je sebi pokušao da oduzme život za sada nije poznato. Kako navodi dr Nikolina Marić, on je prevezen na odeljenje reanimacije.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track