PRE POLA GODINE SAM SAHRANILA JEDNU ĆERKU, SAD I DRUGU: Majka Ivane iz Futoga koju je zaklao muž slomljena! KAKO OVO DA IZDRŽIM
Foto: Kurir/S.S.

Jeziv zločin

PRE POLA GODINE SAM SAHRANILA JEDNU ĆERKU, SAD I DRUGU: Majka Ivane iz Futoga koju je zaklao muž slomljena! KAKO OVO DA IZDRŽIM

Crna Hronika -

Kurir je juče u dvorištu porodične kuće u Futogu, u kojoj je prethodne večeri oko 23 sata, kako se sumnja, Mile M. (53) ubodima nožem usmrtio suprugu Ivanu R. (50), pa pokušao da izvrši samoubistvo, zatekao neutešnu majku ubijene žene.

Nesrećna majka Stojanka nije mogla da zadrži suze i neprestano je naricala.

Osumnjičeni Mile M.
Osumnjičeni Mile M. foto: Kurir/S.S.

- Da hoće da jave da je on umro. Molim boga! - kukala je Stojanka, misleći na svog zeta, koji je, pošto je sebi prerezao grkljan, odvezen u bolnicu, gde se i dalje nalazi i to u, za sada, stabilnom stanju.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: Kurir/S.S.

Majka pokojne Ivane, napomenula je da je Ivana drua ćerka koju je izgubila, što je svima dodatno slamalo srca.

- Pre pola godine sam sahranila jednu ćerku, sada drugu. Kako ovo da izdržim - pitala se uplakana Stojanka.

Podsetimo, stravičan zločin koji je zaprepastio Futožane dogodio se u petak veče oko 23 časa u porodičnoj kući supružnika. Komšije kažu da su se Mile i Ivana celog dana svađali i da je čak dolazila i policija, ali da su se primirili kada je patrola otišla.

Policija vrši uviđaj posle ubistva i pokušaja samoubistva
Policija vrši uviđaj posle ubistva i pokušaja samoubistva foto: Kurir/S.S.

- Njih dvoje su se tog dana svađali stalno. On je nju napadao za neke pare, koje joj je dao, a ona je sa tim parama sređivala kuću. Bukvalno sve je uradila i sinu na spratu i njima. On je bio ubeđen da je ostalo još i tražio joj da mu vrati - kaže jedan od meštana Futoga, blizak porodici.

Ubijena Ivana R.
Ubijena Ivana R.foto: Kurir/S.S.

Koliko je nesrećna Ivana vila uznemirena zbog rasprave sa suprugom, govori i to što je, po rečima poznanika, morala da popije lek za smirenje.

- Ona je jadna popila neki sedativ da se smiri, koliko je muštrao tog dana. Kako sam čuo njihov sin mu je rekao da se smiri i otišao u grad, a njegova supruga je ostala sa njom. Ivani nije bilo dobro, te je izašla u dvorište zbog vazduha i Mile je iskoristio taj momenat da je nožem izbode do smrti. Kada je stigla policija, on je pred njima pokušao sebi da oduzme život - dodaje naš izvor.

(Kurir.rs - S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track