00:05

Prvi snimak s mesta krvavog pira u Zemunu

bila je divna žena

NOVI DETALJI STRAVE I UŽASA IZ ZEMUNA: Mužu i sinu javljeno da je Jagoda ubijena, a evo šta komšije kažu o ubici (VIDEO)

Crna Hronika -

Mladić je danas u Zemunu u Ulici Branka Plećaša ubio svoju ujnu Jagodu Savić smrskavši joj glavu sekirom. Potom je, bežeći od policije, sebi prerezao grkljan.

Zemun, Ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

Kako Kurir saznaje od komšije, Draganinom suprugu i sinu upravo je javljeno da ju je njihov rođak ubio i to sekirom u dvorištu kuće. Njih dvojica su ostala na moru u Crnoj Gori, dok se Dragana juče vratila kući.

Zemun, Ubistvo, Jagoda Savić
foto: Nemanja Nikolić

- Jadni ljudi, sada su im javili da su ostali bez Dragane. Sada će verovatno krenuti nazad iz Crne Gore gde imaju kuću koju iznajmljuju - kažu oni i dodaju da je Jagoda bila divna žena koja je živela skladno sa svima u porodici.

Zemun, Ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

- Rođak koji je ubio ujnu bio je veoma asocijalan i nije se družio sa komšilukom. Ne znamo ni čime se bavio, a u suterenu kuće koja se nalazi u istom dvorištu gde i kuća ubijene živeo je sa majkom koja je nedavno umrla - kažu žitelji.

Zemun, Ubistvo, Jagoda Savić
foto: Nemanja Nikolić

Meštani Ulice Branka Plećaša su dodali i da je pokojna majka osumnjičenog za ovaj zločin često pravila probleme.

Zemun, Ubistvo, Jagoda Savić
foto: Nemanja Nikolić

- Mladić je isti kao svoja majka, čak je znala da sedi nasred ulice i zabranjuje ljudima da se parkiraju u blizini njene kuće. Užas, svađala se sa svima, a mislim da je i ovaj što je ubio ujnu bio isti takav - rekle su meštani.

Zemun, Ubistvo, Jagoda Savić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, prema njihovim rečima mladićeva pokojna majka je rođena sestra Jagodinom mužu.

Telo nesrećne žene pogrebno preduzeće odnelo je nešto pre 16 sati.

00:11

Pogrebno preduzeće odnosi telo Dragane Savić

U Ulici u kojoj se dogodio zločin živi i bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša. On je osumnjičen da je pokušao da ubije svog poznanika Igora Neškovića 2020. godine u Zemunu.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track