OTKRIVEN UZROK SMRTI TANJE KOMATINOVIĆ U ITALIJI: Telo medicinske sestre iz Prokuplja pronašle kolege
Foto: društvene mreže

tragedija u vićenci

OTKRIVEN UZROK SMRTI TANJE KOMATINOVIĆ U ITALIJI: Telo medicinske sestre iz Prokuplja pronašle kolege

Crna Hronika -

Tanja Komatinović (31), medicinska sestra iz Prokuplja, koja je u petak pronađena mrtva u italijanskog gradu Vićenci, izvršila je samoubistvo, saznaje se prema podacima italijanske policije.

Tanjino telo pronašle su u oblasti Savijabona u Vićenci njene kolege koje su došle da je voze na posao, a veče pre toga viđena je kako se svađa sa bivšim suprugom.

Za transport njenog tela u Srbiju hitno je potrebna novačana pomoć. Akciju je pokrenula Šanda Holei koja je navela sledeće:

- Zdravo, zovem se Šanda Holei, prikupljam sredstva za Tanju Komatinović koja je preminula u ranoj 31. godini. Tanja ne samo da je bila vredna radnica koja je sa strašću obavljala svoj posao, već je bila veoma ljubazna i draga prema svakom pacijentu koji je došao u kontakt sa njom. Nepotrebno je reći kako je gubitak Tanje uništio menadžment i kolege koji su sa njom radili rame uz rame tokom prošle godine. Želela bih da pomognem njenoj porodici koja živi u Srbiji da obezbedi adekvatan pomen i sahranu i omogući im da Tanju odvedu kući. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju, svako malo je veoma cenjeno - napisala je ona.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track