OVAKO JE IZREŠETAN NAJMLAĐI SRPSKI KASAPIN: Smrtonosni rafal ispalio ubica sa skutera! Šaban Šaulić hteo da vidi Stefana pre smrti
Foto: Printscreen YT, Kurir/Jelena Rafailović

prošle su 3 godine

OVAKO JE IZREŠETAN NAJMLAĐI SRPSKI KASAPIN: Smrtonosni rafal ispalio ubica sa skutera! Šaban Šaulić hteo da vidi Stefana pre smrti

Crna Hronika -

Navršile su se tri godine od ubistva Stefana Totića ispod Dušanovačkog mosta na Voždovcu. Pet minuta iza ponoći Totića je smrtonosni rafal pogodio u glavu i grudi, a ispalio ga je ubica na skuteru.

On se tada nalazio u automobilu za čijim volanom je bio njegov drug Đorđe S., očevidac tragičnog događaja.

Prema rečima Đorđa, on je vozio "opel", dok su išli sa Voždovca ka auto-putu Niš-Beograd. Kako je ispričao, u trenutku kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca i glavu i grudi.

Stefan Totić, Dušanovac, ubistvo
foto: Twitter Printscreen, Kurir/Jelena Rafailović

Kako je dodao, u tom trenutku dao je gas i svom silinom udario u zemljanu površinu u Ulici Miška Jovanovića gde je automobil i stao. Đorđe je tada, navodno, izašao iz vozila i otišao do ograde auto-puta gde ima osvetljenje kako bi video da li je ranjen.

Shvatio je da nije ranjen i vratio se u automobil gde je sedeo teško povređeni Totić - kazao je tada izvor iz istrage.

Đorđe je tada krenuo ka Urgentnom centru kako bi što pre bila ukazana ranjenom mladiću. Međutim, u Bulevaru Oslobođenja kod broja 18 automobil je stao zbog kvara. Hitna pomoć je tada došla na lice mesta i konstatovala smrt Stefana Totića.

Lekari su Đorđa S. prevezli u Urgentni centar i konstatovali mu samo posekotine po licu, nakon čega su ga pustili kući.

Još tada se sumnjalo da je motiv likvidacije sukob oko tržišta narkotika.

ubistvo, Dušanovac, Dušanovačka pijaca, Stefan Totić
foto: Kurir/Jelena Rafailović

Prema nezvaničnim informacijama, svedok ubistva nije video ubicu i jedino što je znao jeste da je bio na skuteru. Ono što je još poznato da je meta bio Totić i da je likvidator znao kretanje žrtve.

Stefan Totić je široj javnosti postao poznat kao "najmlađi kasapin", kada je u jednim novinama objavljena njegova slika i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere".

Tada sedmogodišnji Stefan rekao je i da mu je najdraži gost u kafani Šaban Šaulić. Sada pokojni pevač pokušavao je da stupi u kontakt sa Stefanom, kog se, kako je rekao, dobro sećao iz kafane.

Stefan je kao tinejdžer počeo da trenira vaterpolo u Partizanu, ali se, prema operativnim saznanjima policije, tri godine pred ubistvo, okrenuo drogama. Iako nije hapšen zbog narkotika, Totićevo ime vezivalo se za trgovinu drogom. Upravo u tom poslu verovatno se krije i motiv njegove likvidacije.

Totić je u aprilu 2016. godine izašao iz zatvora u kom je proveo 16 meseci zbog iznude. Pokušao je da iznudi novac od teče, svojevremeno vlasnika jedne poznate beogradske kafane. Pretio je da će mu baciti bombu, ali je uhapšen i osuđen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja