"MORALNA GROMADO, O TVOM RADU NAJBOLJE GOVORE TVOJE KOLEGE": Advokat Zorana Marjanovića ŽESTOKO ODBRUSIO Dijani Hrkalović
Foto: Stefan Stojanović Mondo, Ana Paunković, Nenad Kostić

"MORALNA GROMADO, O TVOM RADU NAJBOLJE GOVORE TVOJE KOLEGE": Advokat Zorana Marjanovića ŽESTOKO ODBRUSIO Dijani Hrkalović

Crna Hronika -

Stefan Jokić, advokat Zorana Marjanovića, prokomentarisao je izjavu Dijane Hrkalović, u kojoj je otkrila svoja saznanja o ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

Jokić kaže da o njenom radu najbolje govore njene kolege, "između ostalog i otac pokojnog Dejana Jovića".

Naime, advokat Zorana Marjanovića kratko je prokomentarisao njenu izjavu.

- Meni, kao jednom od branilaca Zorana Marjanovića, veoma je drago kada Dijana Hrkalović, policajac čiste biografije i svakako moralna gromada, komentariše predmet mog branjenika. Bolje joj je da brine o svom krivičnom postupku, a o njenom radu najbolje govore njene kolege a između ostalog i otac pokojnog Dejana Jovića - rekao je advokat Stefan Jokić za Kurir.

Jelena Marjanović, Dijana Hrkalović
foto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

Podsetimo, Zoran Marjanović je u petak osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene, a Hrkalovićeva je u ponedeljak u emisiji na televiziji Hepi rekla je da je bila u MUP-u tada, ali i da nije direktno bila nadležna za tu istragu.

- Kao što nisam bila nadležna ni za jednu istragu ubistva. Žao mi je što mediji napadaju način vođenja te istrage tada, jer je istragu vodio sada pokojni inspektor Dejan Jović. Oni time što napadaju način vođenja te istrage de fakto napadaju čoveka koji ne može da se brani, koji je sada pokojan i to prosto nije humano, nije ljudski - izjavila je Hrkalovićeva.

Ona je dodala da je policija već nakon prvih nekoliko dana bila svesna da je njen suprug odgovoran za ovaj zločin iz strasti.

- Mi smo već u prvih nekoliko dana znali da je Zoran Marjanović ubica. Sad kako, zašto i tako dalje, to je apsolutno bio zločin iz strasti, što je bilo jasno. Ona je klečala, molila da je ne ubije. Po mom mišljenju je tu apsolutno motiv posesivnost. To su sve poznate stvari, ta presuda je konačno stigla, ali nešto drugo bih ja tu želela da istaknem, šta je meni bilo upečatljivo. 1990. godine Zoran Marjanović, tada desetogodišnjak, po nagovoru svoje majke po mojim tadašnjim informacija, cela porodica je bila jako čudna, daje intervju u kome govori o putovanju u „astralni svet“ - rekla je između ostalog Hrkalovićeva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track