06:56

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU KURIR TV Novinarka i inspektor u verbalnom klinču zbog smrti Ksenije Pajčin, A SVE ZBOG MOTIVA UBISTVA

istina posle 12 godina

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU KURIR TV Novinarka i inspektor u verbalnom klinču zbog smrti Ksenije Pajčin, A SVE ZBOG MOTIVA UBISTVA

Crna Hronika -

Smrt pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogradu ubio njen dečko Filip Kapisoda, punih 12 godina bila je obavijena velom misterije. Javnost je godinama nagađala kako se velika ljubav ovog poznatog para pretvorila u još veću tragediju. Odgovore na mnoga pitanja otkriva obdukcioni zapisnik, ali i svi dokazi prikupljeni posle tragedije, u koje je Kurir ekskluzivno imao uvid.

U obdukcionom zapisniku navodi se da je smrt Ksenije Pajčin na stupila između 14 i 16 sati kobnog dana, i to od jedne povrede nanete pištoljem u predelu čela, iz neposredne blizine. Međutim, tokom obdukcije tela poznate pevačice na njoj su otkriveni i drugi podlivi, na podlakticama, nadlaktici i ramenu, koji su nastali u različitim periodima, ali nisu uticali na njenu smrt i njihov uzrok nastanka nije utvrđen.

O ovoj temi su sa glavnom urednicom jutarnjeg programa Kurir televizije Snežanom Petrović razgovarali Žarko Popović, nekadašnji načelnik Odseka za krvne delikte u MUP Srbije i Ljiljana Stanišić, novinar-voditelj u "Kuriru".

Žarko Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir Televizija

- Ovaj slučaj polako dobija epilog, posle 12 godina, posebno kada se govori o motivima. I te 2010. godine do danas je jaka želja javnosti da se sve razotkrije. Toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Ksenija imala prisustvo 1,01 promila alkohola u krvi, dok su u urinu, želudačnom sadržaju, i ostalim organima utvrdili prisustvo metabolita kokaina. ta noć za njih bila je em burna, em kobna - ispričala je novinarka Kurira Liljana Stanišić.

- Uvek se posmatra šira slika. To javnosti deluje skandalozno. O takvom svetu se radi - rekao je Popović.

Žarko Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir Televizija

Kada se radi o motivima nema saglasja, te se u studiju povela žestoka rasprava.

- Motiv definitivno nije ustanovljen. I dalje se s tim spekuliše. Pravi motiv su njih dvoje odneli u grob i sa tim stvarima se ne bih igrala. Ja sam novinar koji se drži istine, činjenica i dokaza - rekla je Ljiljana Stanišić.

Žarko Popović, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir Televizija

- Ko je to rekao da motiva nema. Možete li to da mi kažete? Motiv je posesivna patologija i bolesna ljubomora Filipa Kapisode. Oni su se tukli i svađali na javnim mestima. Zbog te male jedan dečko čije ime neću da spominjem izvršio je ubistvo drugog dečka - upitao je Popović.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dado Đilas, Printscreen/Youtube

Popoviću je smetalo to što se o ovom slučaju godinama polemiše u medijima. Međutim, novinarka Ljiljana Stanišić je skrenula pažnju da ako mu smeta, zašto se tim povodom pojavljuje na televizijama i polemiše o toj temi.

- Možda ste vi u pravu da je to ljubomora, ali ja nemam zvanično potvrđeno i neću da se igram s tim. Toliko drvlje i kamenje sipate po medijima, a ne skidate se sa televizije - zaključila je Ljilja Stanišić.

Pogledajte gostovanje u videu ISPOD:

06:56

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU KURIR TV Novinarka i inspektor u verbalnom klinču zbog smrti Ksenije Pajčin, A SVE ZBOG MOTIVA UBISTVA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track