OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODIO ZLOČIN POSLE SLAVE: Sin preko telefona slušao kako otac ubija majku, pa sebi puca u čelo
Foto: Printscreen Facebook, Kurir

horor

OVO JE KUĆA U KOJOJ SE DOGODIO ZLOČIN POSLE SLAVE: Sin preko telefona slušao kako otac ubija majku, pa sebi puca u čelo

Crna Hronika -

Vinko P. (53) ubio je juče posle slavskog ručka suprugu Julijanu P. (46) dok je sedela na ljuljašci ispred kuće, a potom pucao sebi u glavu u selu Starčevo kod Petrovca na Mlavi.

Zločin kakav ovo selo ne pamti dogodio se u porodičnoj kući u kojoj je bračni par živeo sa Vinkovim roditeljima, koji su inače i pozvali policiju posle tragedije.

Petrovac na Mlavi, ubistvo, samoubistvo, Julijana P., Vinko P.
foto: Kurir

- Vinko je iz pištolja ispred kuće pucao u ženu, ubio je, a onda je prislonio sebi pištolj na čelo dok je stajao pored zida i upucao se - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- On je u nju iz neposredne blizine ispalio nekoliko hitaca u grudi. Julijana je izdahnula u bolnici, dok je Vinko na mestu ostao mrtav.

Majka ubijene Julijane potresnim rečima opisala je tragičan život koji je njena ćerka imala sa Vinkom.

Julijana P., Vinko P., Petrovac na Mlavi, Starčevo, ubistvo, samoubistvo
foto: Printscreen Facebook

- Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala samo 15 godina. Odmah je krenulo mučenje, voleo je da pije, a onda ju je tukao svaki dana, ali ona ga je volela i nije nikad htela da ga prijavi. Sinoć je dolazio u našu kuću, odmah sam videla da mu je pogled čudan, nisam mogla da pričam sa njim - rekla je majka Slavica, otečena od suza, i dodala:

- Koliko mi znamo, on je imao pištolj u legalnom posedu. Na slavi je sinoć bio i policajac kod njih, on je rekao da mu se ništa nije učinilo sumnjivim. Trebao je znati po ponašanju da shvati da će Vinko da joj naudi. Slavica kaže da je u trenutku zločina, Julijanin i Vinkovi sin pozvao dedu telefonom iz Austrije i da je čuo pucnje.

- Dete je pitalo šta to puca, ne sluteći da je u tom trenutku ostao bez majke.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

NEZAPAMĆENI ZLOČIN U SAMAČKOJ! KOMŠIJU MIRKA NIKO NIJE VOLEO: Jova na terasi ubadao nožem, sve dok ga u srce nije zario!.jpeg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja