MORBIDNO! NAJČUVANIJA TAJNA MARJANOVIĆA: Bizarnim izjavama i tajnama nema kraja! Evo šta je sada otkriveno
Foto: Zorana Jevtić

neverovatno

MORBIDNO! NAJČUVANIJA TAJNA MARJANOVIĆA: Bizarnim izjavama i tajnama nema kraja! Evo šta je sada otkriveno

Crna Hronika -

Zoran Marjanović (44), koji je prošlog petka osuđen na 40 godina zbog ubistva svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, od samog zločina privlačio je pažnju bizarnim izjavama i tajnama, a pre nekoliko godina on je za Kurir otkrio da je imao brata blizanca, za koga je porodica verovala da je ukraden po rođenju.

Jelena Marjanović
foto: Privatna arhiva

Ovu priču u javnost je izneo Zoranov pokojni otac Vladimir, a na nju se nadovezao i Zoran kada je 1990. godine govorio za časopis Treće oko.

Dva srca

- Moja supruga je nosila blizance. Na prvom ultrazvuku su se čula dva otkucaja srca. Međutim, posle porođaja su nam saopštili da je Zoranov brat blizanac došao na svet, navodno, kao mrtvorođeno dete. I dan-danas sumnjamo da nam je drugo dete ukradeno posle porođaja, baš kao i brojnim porodicama koje su iskusile krađu beba. Verujemo da je on živ i zdrav na nekom drugom kraju sveta, ali to nismo uspeli da dokažemo - ispričao je ranije Vladimir Marjanović.

Kuma Vera: Užasno smo!

Zoran Marjanović, Zorica Marjanović
foto: Nenad Kostić

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića, oglasila se nakon vraćanja svog kuma u pritvor i poručila da se užasno osećaju.

- Užasno smo! Ne mogu ništa više da kažem, za sve pitajte advokate - kratko nam je rekla ona u telefonskom razgovoru. Ona, međutim, nije želela da otkrije kako se oseća Zoran, koji je juče primio svoju prvu posetu. Podsetimo, u pritvoru Centralnog zatvora Marjanovića su posetili brat Miloš, sin Uroš i snaja Milica, koji su mu odneli paket i dva i po sata bili kod njega.

Kurir je juče kontaktirao i sa Milošem Marjanovićem, Zoranovim bratom. On je, kao i kuma Vera, poručio da neće davati izjave.

- Za sve pozovite advokate, ja nemam nikakav komentar - ljubazno je rekao Miloš.

Zoran se složio sa ocem, pa je u intervjuu za Treće oko progovorio o tome i izneo šokantne tvrdnje.

- Moj brat je živ, nalazi se daleko, preko okeana. Kuće su tamo nalik na one u Banatu i mi moramo stupiti u kontakt. Ja ću mu telepatski preneti broj telefona i on će se javiti kad mu budu dozvolili - ispričao je tada Zoran, koji je imao samo 10 godina.

On je tvrdio da je njegovoj majci Zorici nakon porođaja pokazano telo druge bebe, dok je njegovog brata živog i zdravog otela i prodala babica, koja, navodno, odavno ne radi u porodilištu u kojem je on rođen.

U Zoranovu priču poverovali su svi članovi njegove porodice, a među njima i Vladimir, koji je tada istakao:

- Toliko puta bio je u pravu kad mu niko nije verovao. Verujem njegovom instinktu. Daću sve od sebe da nađem drugog sina.

Zoran Marjanović je i sam u decembru 2017. godine o svom izgubljenom bratu blizancu pričao za Kurir. On je tada potvrdio da je njegova majka radila kao saradnik Trećeg oka, te da je on dao izjavu, ali se ne seća šta je pričao.

Astralna putovanja

- Što se brata tiče, i dalje postoji sumnja da je zaista negde živ. Tu priču otvorilo je saznanje u javnosti da su se bebe u to vreme krale roditeljima i prodavale - objasnio je tada Zoran za Kurir.

U šokantnom video-snimku, osim o krađi brata blizanca, Zoran je govorio i o svojim astralnim putovanjima.

- Astralni svet, to je grad mrtvih. Počeo sam da putujem od prvog razreda. Putovao sam u snu, kada zaspim. Onda odem do prvog nivoa astrala. Ima četiri negativna i sedam pozitivnih nivoa. Ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice, za one što ne rade pozitivno. Sve je crno-belo. Tu su paćenici - govorio je desetogodišnji Zoran za Treće oko.

Bizarno ponašanje

Udovac je tokom prethodnih šest godina više puta šokirao javnost

  • Profesionalno se bavio streljaštvom i čak je osvojio bronzanu medalju u pucanju iz snajpera
  • Bio lični vozač Veselina Boškovića, brata Danice Draškovića, a atentat na Ibarskoj magistrali, u kom je 3. oktobra 1999. stradao Bošković, izbegao je pukom srećom jer mu je Bošković pred put rekao da će ipak on sam voziti
  • Po izlasku iz pritvora 2018, na rođendan supruge, na Fejsbuku okačio selfi fotografiju sa Jeleninog groba, a u pozadini se vidi spomenik
  • U decembru 2018. podelio niz slika na Fejsbuku na kojima je polugo u snegu sa ćerkom i psom, takođe se polivao vodom sa Ostroga po glavi i simulirao pucanje iz puške
1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook
Štampano izdanje 28.07.2022.
foto: Kurir

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track