OVO JE POGINULI VOZAČ PEŽOA IZ GAJDOBRE: Sleteo s puta, zakucao se u drvo i na mestu ostao mrtav! Njegov drug teško povređen
Foto: Facebook

novi detalji udesa

OVO JE POGINULI VOZAČ PEŽOA IZ GAJDOBRE: Sleteo s puta, zakucao se u drvo i na mestu ostao mrtav! Njegov drug teško povređen

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 23.40 časova dogodila između naseljenih mesta Čelarevo i Gajdobra, poginuo je Novica B. (28) iz Gajdobre, dok je njegov drug Aleksandar B. (27), takođe iz Gajdobre, teško povređen.

Nastradali mladić bio je za volanom automobila "pežo 406", dok je povređeni bio na mestu suvozača.

Novica B.
Novica B.foto: Facebook

- Novica je iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i zakucao se u drvo. On je na mestu preminuo, dok je suvozač prebačen u bolnicu - kaže izvor Kurira.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine noćas u 00:48 časova primljen je na pregled pacijent sa teškim telesnim povredama u predelu glave i ramena.

Slupani automobil
Slupani automobilfoto: Instagram/192_rs

- Nakon sprovedene dijagnostike i inicijalnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog opšteg stanja smešten na Odeljenje poluintenzivne nege Urgentnog centra, radi nastavka lečenja - kažu u PR službi UKCV.

(Kurir.rs - S .S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track