DEDA POKAZIVAO DEVOJČICI POLNI ORGAN I PRSKAO SE SPREJOM! Otac žrtve ogorčen: Nemojte da ja UZMEM PRAVDU U SVOJE RUKE
Foto: shutterstock/Tinnakorn jorruang

strašno

DEDA POKAZIVAO DEVOJČICI POLNI ORGAN I PRSKAO SE SPREJOM! Otac žrtve ogorčen: Nemojte da ja UZMEM PRAVDU U SVOJE RUKE

Crna Hronika -

Devojčica (15) doživela je pravu traumu kad je njen rođak (70) pre nekoliko dana u jednom selu u okolini Niša skinuo odeću i pokazao joj polni organ, a spasla se od napasnika tako što je počela da vrišti i doziva pomoć.

Otac devojčice (ime i prezime poznato redakciji Kurira) objašnjava da je njegova ćerka uspela da snimi telefonom napad, jer je u prvom momentu kad je rođak počeo da je uznemirava bila pribrana, a da su video-snimak dostavili policiji, kojoj su ceo slučaj prijavili!

Silovanje u braku, Silovanje
foto: Profimedia

Kako otac ističe za Kurir, rođaku ovo nije prvi put da pravi slične incidente, te zato poziva policiju i druge institucije da zaštite njegovu porodicu.

Pozvao je u kuću

- Nikome neće biti dobro ako ja budem preuzeo pravdu u svoje ruke! Postoje neke indicije da je on moju ćerku pratio dok je išla u školu, a ne znam kako da opišem ovo što se pre nekoliko dana dogodilo - počinje svoju priču vidno uznemireni otac.

- Rođak živi na dve kuće od nas, a s njim je i ranije bilo problema. Kobnog dana on je moju ćerku pozvao kod sebe, prvo su lepo pričali, a onda joj je ponudio da uđu kod njega u kuću, na šta je dete pristalo - navodi naš sagovornik.

Prijavio slučaj

Plašim se da ću uzeti pravdu u svoje ruke

Kako tvrdi otac devojčice, posle incidenta je sa ćerkom otišao u policijsku stanicu i prijavio slučaj, a njima je priložio i video-snimak napada. - Dete je razgovaralo i s radnicima Centra za socijalni rad. Čuo sam da je rođak privođen na razgovor, ali je odmah pušten, viđam ga kako se šeta po kući. Pravo da vam kažem, bojim se za bezbednost sebe i svoje porodice. Sa druge strane, bojim se i da će mi pući film i da ću uzeti pravdu u svoje ruke - kaže uznemireni otac.

Kako kaže, u prvi mah ništa nije slutilo na zlo.

- Otišao je u kupatilo, skinuo se i obavio nekim čaršavom, a onda je izašao i zaključao vrata. Ćerka je u tom momentu nešto snimala telefonom, pa je uspela da snimi i njega tako golog, ali i da počne da doziva upomoć - kaže otac.

Umotao se čaršavom

- Kad se skinuo, on se poprskao nekim sredstvom po intimnim delovima, a onda je počeo da vuče devojčicu i pokušao je da joj skine majicu. Ćerka je ponavljala: "Zvaću tatu, zvaću tatu", na šta je on odgovorio: "Zovi koga hoćeš" - prepričava dramu naš sagovornik.

Pukom srećom otac je u tom momentu izašao da istrese pepeljaru ispred kuće.

- U daljini sam čuo "tata, tata", prvo sam pomislio da mi se pričinilo, a onda sam shvatio da me ćerka doziva u pomoć. Približio sam se rođakovoj kući i počeo da dozivam dete, a on se uplašio i sakrio se u neku sobu - navodi otac.

Kako naš sagovornik navodi, rođak je, iako ima 70 godina, veoma vitalan.

- Deda je i ranije osuđivan zbog nasilja - dodao je sagovornik Kurira.

Sličan slučaj

Skidao se pred detetom (4)

Pre tačno šest godina u selu u okolini Ivanjice uhapšen je muškarac (21) koji je skinuo pantalone pred tada četvorogodišnjom rođakom. Kako su roditelji deteta tvrdili za Kurir, rođak koji ih je svakodnevno posećivao zatečen je u sobi kako stoji iznad devojčice spuštenih pantalona. Majka je odmah pozvala policiju, a njemu je po hapšenju bio određen pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/Marko Smiljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja