DEVOJČICA (4) POVREĐENA U TUTINU BORI SE ZA ŽIVOT: Auto je pregazio na rođendan, majka sve gledala! Evo šta je sa vozačem
Foto: Kurir

uznemiriujuć snimak

DEVOJČICA (4) POVREĐENA U TUTINU BORI SE ZA ŽIVOT: Auto je pregazio na rođendan, majka sve gledala! Evo šta je sa vozačem

Crna Hronika -

Dete se bori za život posle saobraćajne nesreće u Tutinu, kada se otrglo majci iz ruke i podletelo pod točkove kola koja su naišla

Devojčica (4) iz Tutina teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ovom gradu, kada je iznenada pustila majčinu ruku dok su stajale ispred mesare, i pala pod točkove automobila.

Nesreća se, kako saznajemo, dogodila u nedelju oko 16 časova u Pešterskoj ulici, a devojčica se bori za život.

Ulazile u mesaru

- Dete je sa majkom krenulo u mesaru, međutim na ulazu je odjednom pustila ruku mami, okrenula se i istrčala na kolovoz. Na trotoaru su bila parkirana dva automobila, devojčica je prošla između njih, a baš u tom trenutku ulicom je naišao automobil i pregazio je - priča očevidac nesreće:

Tutin, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir

- Vozač se zaista kretao propisanom brzinom, ali nikako nije mogao da izbegne dete, čovek nije očekivao da će izleteti iz radnje, a verovatno je nije ni video od parkiranih kola.

Naš sagovornik ističe i da su ceo događaj snimile nadzorne kamere. - Na zgradama oko mesta nesreće ima više kamera. Na snimcima se vidi kako dete pušta majčinu ruku, trči i pada pod kola, koja je vuku nekoliko metara.

Nesrećna majka odmah je potrčala za ćerkom, ali prekasno, devojčica je ostala nepomično da leži - dodaje sagovornik: - Žena je prišla detetu munjevitom brzinom, kukala je i plakala, dozivala pomoć, uzela je u naručje. I vozač se zaustavio. Bilo je više nego potresno.

Portal Sandžačke novine naveo je da je jedan točak sa automobila posle udesa otpao.

- Kola su devojčici prešla sa dva točka preko glave, na mestu nesreće ostala je lokva krvi - pišu Sandžačke novine.

Drugi očevidac udesa naveo je da se sve dogodilo munjevitom brzinom. - Bio sam na 100 metara od nesreće. Vozač je naš stariji sugrađanin, on nije video devojčicu, da je video, sigurno bi ukočio jer je išao manje od ograničenja. Žalosno je za obe strane ovo što se desilo, nadamo se da će dete preživeti - navodi očevidac.

Teške povrede

Kako se nezvanično saznaje, povređenoj devojčici na dan nesreće bio je rođendan.

- Bila je sa majkom u gradu, trebalo je da proslave tog dana - navode beogradski mediji.

Dete je sa teškim povredama prebačeno prvo u bolnicu u Kragujevcu, a potom u Dečiju bolnicu u Tiršovoj u Beogradu jer je životno ugroženo.

- Ima prelome grudnog koša i povredu glave, krvarenje na mozgu, njeno stanje je veoma teško - kaže izvor.

Vozač je posle nesreće priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

00:28

Snimak nesreće u Tutinu

Iz inostranstva Došli na odmor

Kako su ispričali meštani Tutina, povređena devojčica, navodno, ne živi u ovom gradu, već je sa roditeljima došla na odmor. - Priča se da je dete došlo iz inostranstva sa roditeljima na odmor u Tutin i doživelo nesreću. Da te bog sačuva, molimo se da malena bude dobro i da preživi - kažu naši sagovornici.

(Kurir.rs - Jelena Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja