04:29

MAFIJA NEKAD I SAD SE MNOGO RAZLIKUJE Boža Spasić otkrio tajne starih kriminalaca ZA JEDAN JEZIV IZRAZ DOSAD NISMO ČULI

objasnio

MAFIJE NEKAD I SAD NEMAJU VEZE JEDNA S DRUGOM Spasić otkrio tajne starih kriminalaca ZA JEDAN JEZIV IZRAZ DOSAD NISMO ČULI (VIDEO)

Crna Hronika -

Gost jutarnjeg programa Kurir televizije bio je bivši operativac službe bezbednosti Boža Spasić, koji je govorio o mafijaškim ubistvima.

Boža Spasić
foto: Kurir televizija

- Kada govorimo o mafijaškim ubistvima - to su klasična mafijaška ubistva. Čak u međunarodnim krugovima postoji izraz - srpske sačekuše. Ubica iz određenih pozicija, za koje žrtva ne može ni da pretpostavi da može da se nađe, izvrši ubistvo. To su bile sačekuše. Kasnije se taj princip razvodnio. Nije tada bilo profesionalnih ubica kao danas. Počeli su da kopiraju druge mafije. Kosriste se prigušivači, a veliki broj ubistava se vrši na javnim mestima - rekao je Boža Spasić i dodao:

Boža Spasić
foto: Kurir televizija

- Kada se uvijaju rafalnom paljbom, tada, zapravo, žele da pokažu nadmoć i uglavnom je više učesnika u tom ubistvu. Kada se radio pištoljima, uvek postoji mogućnost da promašite metu. Duge cevi su potpuno pouzdane - zaključio je Spasić.

Više o ovome pogledajte u VIDEU ISPOD:

04:29

MAFIJA NEKAD I SAD SE MNOGO RAZLIKUJE Boža Spasić otkrio tajne starih kriminalaca ZA JEDAN JEZIV IZRAZ DOSAD NISMO ČULI

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:09

DIJANA I NEBOJŠA RASPRAVLJAJU LJUBAVNE VEZE! Boža Spasić oštro: Oni su kao dve SEOSKE MLADE! JEDNO JE OČIGLEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja