VATROGASAC I NJEGOVA ŽENA GAJILI MARIHUANU I PRODAVALI KOKAIN: Uhapšeni u Lazarevcu u kući njegovog oca!
Foto: MUP Srbije

više javno tužilaštvo u beogradu

VATROGASAC I NJEGOVA ŽENA GAJILI MARIHUANU I PRODAVALI KOKAIN: Uhapšeni u Lazarevcu u kući njegovog oca!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani S. Đ. (36) i M. A. (28) koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje. Kako Kurir nezvanično saznaje, S. Đ. je vatrogasac u RB Kolubara, a M. A. živi sa njim.

droga, Lazarevac
foto: MUP Srbije

- Prilikom pretresa kuće u kojoj žive, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 krama kokaina, 684 marihuane i veću sumu novca. Osumnjičenima se na teret stavljaju dva krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

1 / 9 Foto: MUP Srbije

Na saslušanju su, kako je potvrđeno, S. Đ. i M. A. izneli svoju odbranu.

- Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu - dodaje se u saopštenju.

Kako Kurir saznaje, lisice na ruke su im stavljenje u kući njegovog oca u Lazarevcu. Inače, oboje su razvedeni i imaju decu iz prethodnih brakova.

- Vrednost zaplenjenog kokaina procenjena je na 14.600 evra, a marihuane na 680.000 dinara. Zaplenjeno im je 66.000 dinara i 1.760 evra- otkriva izvor Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track