JEZIVA SUDBINA STARICE IZ ALIBUNARA PODSETILA NA SLUČAJ MLADENOVČANKE: Baka Mira izbodena i spaljena!
Foto: Shutterstock

horor

JEZIVA SUDBINA STARICE IZ ALIBUNARA PODSETILA NA SLUČAJ MLADENOVČANKE: Baka Mira izbodena i spaljena!

Crna Hronika -

Srbiju je u četvrtak zgrozila vest iz sela kod Alibunara, da je unuk (17) silovao i pretukao svoju baku (71) koja mu je bila staratelj, obzirom da mu je otac umro, a majka ga ostavila. Napad na nesrećnu ženu dogodio se tokom vikenda, a svaki detalj ovog užasa je sve bizarniji. Nažalost, ovakvi slučajevi već su se dešavali u Srbiji.

Baka je spavala u svom krevetu kada je, kako se saznaje iz istrage, unuk došao do nje i počeo da je siluje, tada je pitao: "Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?".

Unuk joj je stavio jastuk preko lica, ali žena kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta.

Prema navodima iz istrage on joj je pokucao na prozor, ušao i pitao je,"Baba, ko ti je to uradio?". Legao je da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja je ztaim alarmirala policiju.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u selu kod Alibunara dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život. Njemu je određen pritvor.

Još strašniju sudbinu doživela je pre sedam godina baka Mira (69) iz okoline Mladenovca kada je njen tada dvadesettrogodišnji unuk M.R ubio. Naime, on je nasmrt izbo nožem i zapalio telo nesrećne žene u porodičnoj kući kako bi prikrio tragove zločina.

On je, navodno, dok su ga saslušavali u vezi sa ubistvom babe, priznao i da je otrovao oca sipajući mu otrov u kafu. Iako nije želeo da priča o motivu, komšije navode da je on posle smrti oca i babe trebalo da nasledi porodično imanje.

Iako je M. R. dan nakon smrti babe izgledao utučen, kako kažu komšije, iz njihove kuće se čula muzika. Ubica je navodno pozvao druga kod sebe i naručio prostitutku iz Mladenovca.

M.R. je i sam u požaru zadobio povrede po rukama, najverovatnije kako bi mu svi poverovali i pomislili da je vatra slučajno buknula. Inače, kako su ispričali očevici M.R. je to veče kad se dogodila tragedija bio s društvom u kući, gde su pili. M.R. je radio kao obezbeđenje u Beogradu, a odranije je poznat policiji.

I jedan i drugi unuk bili su pod uticajem alkohola ili drugih opijata u vreme izvršenja zločina.

Kurir.rs/24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track