POZNATO STANJE BEBE I MAJKE POVREĐENIH U UDESU KOD GAJDOBRE: Dete dobro, žena u teškom stanju
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Ilustracija

POZNATO STANJE BEBE I MAJKE POVREĐENIH U UDESU KOD GAJDOBRE: Dete dobro, žena u teškom stanju

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 18.40 časova na putu Gajdobra - Silbaš, na samom izlazu iz Gajdobre, povređeni su majka i beba.

Automobil "audi tip 4", kojim je upravljala A. J. (31) iz Srbobrana, iz sada neutvrđenih razloga sleteo je sa puta. Majka i beba su kolima Hitne pomoći prevezeni, bebica (2022) u Dečju bolnicu u Novom Sadu, a majka u Urgentni centar KC Vojvodine. Prema rečima portparola Dečje bolnice, dr Andre Đuretića, beba je dobro, ima lake telesne povrede i nalazi se na klinici dečije hirurgije, gde će ostati na observaciji.

Dok je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana primljena pacijentkinja J. A. (31) zbog teških povreda zadobijenih u saobraćajnom traumatizmu.

- Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći pacijentkinja je izrazito teškog opšteg stanja smeštena na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde vrši praćenje opšteg stanja, hemodinamska optmizacija uz ostale mere intenzivnog lečenja - rečeno nam je u PR službu KCV.

(Kurir.rs/S. S.)

Bonus video:

01:46

UDES KOD HIPODROMA: Krv mu je šikljala iz usta, nosa, ušiju, kacige... Preminuo motociklista (25) povređen u sudaru kod hipodroma! Devojka kritično

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track