OVO JE STEFANA KOJA JE SA SVADBE OTIŠLA U SMRT: Potresni oproštaj na mrežama od kume koja je stradala u nesreći kod Kragujevca
Foto: Zorana Jevtić, Facebook Printscreen/Fakultet za hotelijerstvo i turizam Vrnjačka Banja

teška nesreća kod guberevca

OVO JE STEFANA KOJA JE SA SVADBE OTIŠLA U SMRT: Potresni oproštaj na mrežama od kume koja je stradala u nesreći kod Kragujevca

Crna Hronika -

BEOGRAD - Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac, kada je automobil u kojem je bila s drugaricom i jednim muškarcem sleteo s puta i udario u betonski stub.

Devojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je u trenutku nesreće navodno bio u svesnom stanju.

Od Stefane su se oprostile i kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

- Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine - naveli su.

Opelo i sahrana obaviće se danas u 12 časova na Starom groblju u Kraljevu.

Inače, nesreća se navodno dogodila drugi dan svadbe na kojoj je Stefana bila kuma.

Kako je preneo 192, povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track