AJDE, P*ČKO, USTAJ: Čitalac Kurira nakon hapšenja reketaša iz Loznice poslao uznemirujuće snimke! LJUDE TUKU NASRED ULICE (VIDEO)
Foto: čitalac Kurira

jezivo

AJDE, P*ČKO, USTAJ: Čitalac Kurira nakon hapšenja reketaša iz Loznice poslao uznemirujuće snimke! LJUDE TUKU NASRED ULICE (VIDEO)

Crna Hronika -

D.K. (40) iz Loznice uhapšen je nakon godinu dana bekstva zbog sumnje da je iznudio 30.000 evra od jednog sugrađanina.

Osumnjičeni se prema nezvaničnim informacijama godinu dana krio na teritoriji BiH, a juče je u pratnji advokata došao u policijsku stanicu u Šapcu.

- Odmah je sproveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu, a pritvor mu je određen nakon saslušanja - rekao je izvor iz istrage.

D.K. je navodno dobro poznat žiteljima Loznice i okoline, ali i policiji koja ga vezuje za kriminalnu organizaciju koja se bavi iznudama. Jedan čitalac poslao je redakciji Kurira nekoliko uznemirujućih snimaka prebijanja na kojima se, kako tvrdi, vide D.K. i pojedini članovi njegove grupe.

Na dva snimka vidi se besomučno prebijanje nepoznatog mladića i to nasred ulice. Mladić, krvav i unezveren, bezuspešno pokušava da pobegne, ali ga dvojica napadača neprestano udaraju, a očigledno je da su snimak napravili sami članovi grupe.

- Šta je p*čko?! Ustaj! Ustaj - viču napadači dok ga udaraju sa svih strana.

01:44

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA U LOZNICI: Krvavog mladića tuku nasred ulice

Na trećem snimku vidi se krupan muškarac koji prilazi dvojici mladića nakon čega počinje da ih šamara i to nasred ulice.

Čitalac nam je poslao i snimak na kome se vidi maskirani mladić koji baca kamen na automobil parkiran u dvorištu privatne kuće. Čak je stavio i rukavice kako mu ne bi ostali otisci.

- Odmah zadnja šoferka - čuje se kako mu vozač daje instrukcije.

S obzirom da se D. K. poslednjih godinu dana krio u Bosni, nije poznato kada su ovi snimci nastali.

D.K. se inače prema nezvaničnim saznanjima medija tereti da je iznuđivao novac od porodice osumnjičenog za trgovinu ljudima.

- Bratu uhapšenog obećavao je da će za određenu svotu novca dobiti manju kaznu zatvora. U celu priču je upleo i advokaticu koja je imala zadatak da dođe do tužioca u Pančevu koji bi uticao na manju kaznu zatvora - rekao je izvor iz istrage.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja