UBICA SA PAGA SE DOVODI U VEZU I SA LIKVIDACIJOM U BUDVI? Ubistvo Vlaovića nastavak mafijaških obračuna! KO JE BIO PRETHODNA META!
Foto: Printscreen

istraga

UBICA SA PAGA SE DOVODI U VEZU I SA LIKVIDACIJOM U BUDVI? Ubistvo Vlaovića nastavak mafijaških obračuna! KO JE BIO PRETHODNA META!

Crna Hronika -

Današnja likivdacija Crnogorca Gorana Vlaovića na ostrvu Pag, kako se sumnja, posledica je mafijaškog obračuna.

Angažovane su i bezbednosne službe Hrvatske, koje treba da utvrde kako se moglo dogoditi da danima na Pagu borave pripadnici raznih zločinačkih klanova, a da ne budu identifikovani, pišu Novosti.

Pag, Ubistvo, Goran Vlaović
foto: Printscreen

Pretpostavlja se da je i likvidacija Vlaovića nastavak sukoba raznih klanova koji traju godinama, a neki od pripadnika tih mafijaških grupa koriste i hrvatski pasoš.

Ubica sa Paga, osumnjičeni Duško Tanasković iz Kragujevca, dovodi se i u vezu sa likvidacijom Minje Šakovića u Budvi.

Minja Šaković
Minja Šakovićfoto: Umrli.me, Printscreen/Pink

Šaković je bio blizak škaljarcima i ubijen je u starom gradu u Budvi. Ubijen je u lokalu pred brojnim svedocima, kao i jutros Vlaović. Obe žrtve su, prema procenama bezbednosnih službi, bliske škaljarskom klanu.

02:12

Trenutak likvidacije škaljarca na Pagu

Hrvatski mediji navode i da je za Kragujevčaninom Duškom Tanaskovićem, koji je osumnjičen za ubistvo Gorana Vlaovića, raspisana poternica Crne Gore.

Odmah pošto je uhapšen, porodica je angažovala advokata Vinka Gulušiju koji je izjavio da će se Tanasković braniti ćutanjem.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track