NE ZNAM KO JE KRIV, ALI ZNAM DA MOG DETETA NEMA: Tužna ispovest oca Kristine koju je pregazio autobus na Malti, EVO ŠTA JOŠ KAŽE
Foto: printscreen facebook

porodična tragedija

NE ZNAM KO JE KRIV, ALI ZNAM DA MOG DETETA NEMA: Tužna ispovest oca Kristine koju je pregazio autobus na Malti, EVO ŠTA JOŠ KAŽE

Crna Hronika -

Srbi koji žive i rade na Malti u šoku su nakon užasne vesti da je Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje sinoć poginula u gradu Mdina.

Na nesrećnu devojku naleteo je autobus Malta transporta i ona je podlegla povredama na licu mesta. Tokom večeri, Kristina se nakon završene smene na poslu uputila na obuku za novi posao. Oko 23.45 sati, kada je završila obaveze za taj dan, žurila je na autobus kako bi se što pre vratila kući, ali ju je taj isti autobus usmrtio.

Kristina Živanović
Kristina Živanovićfoto: printscreen facebook

Strahinja Živanović otac tragično preminule Kristine, otkriva šta se desilo kobne noći kada je zauvek izgubio svoju mezimicu.

- Ja sam u ponedeljak sleteo sa Malte. Kristina je tamo živela od 2004. godine, tamo je i školu završila. Radila je tamo i išla na obuke za druge poslove. Planirali smo svadbu naredne godine, jer je bila verena. Ona je mlada, rođena je 13. avgusta 1999. godine - priča neutešni otac, prenosi Telegraf.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Police Malta

Sutra, dodaje, ide na Maltu, gde će imati i razgovor sa policijom, kako bi dobio izveštaj šta se desilo.

- Ne znam ko je kriv, ali znam da mog deteta nema. Njena majka, moja žena, javila je šta se desilo jer sam ja u Srbiji. Samo se nadam da će mi dati da je vidim, to mi je želja. Kada budem saznao šta se desilo, ja ću vam javiti. Videćemo što se tiče transporta tela, koliko to košta i kakva je procedura. Ne znam šta da vam kažem, u šoku sam, sutra ću saznati sve - priča otac Strahinja.

Kristina Živanović
foto: Printskrin/Facebook

Na autobusu smrti se posle ove stravične nesreće videlo nekoliko većih oštećenja - šoferka je razbijena, kao i prozor na vratima koji je ispao tokom nesreće jer su se putnici, u trenutku naglog kočenja autobusa, zakucali u vrata. Prema navodima malteških medija, povređenih putnika u autobusu nije bilo.

Vozač autobusa koji je pregazio devojku je četrdesetjednogodišnji Filipinac, a policijska istraga nesreće je u toku.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track