NOVI DETALJI O UBICI VLAOVIĆA U HRVATSKOJ: Evo šta se saznalo o Tanaskoviću
Foto: Facebook, Instagram

NOVI DETALJI O UBICI VLAOVIĆA U HRVATSKOJ: Evo šta se saznalo o Tanaskoviću

Crna Hronika -

Kragujevčanin Duško Tansaković, koji je osimnjičen da je ubio crnogorskog državljanina na Pagu, u evidencijama MUP Srbije, zabeležen je kao počinilac većeg broja razbojništva i krađa

Osim toga, pišu Novosti, on je i registrovani narkoman.

Podsetimo, Tanasković je osumnjičen da je ubio Gorana Vlaovića juče ujutru na Pagu. Saslušanje Tanaskovića počelo je u 12 sati u Zadru gde je doveden u pratnji tri marice.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram

Kako je Tanaskovićev advokat ranije najavio, on će se braniti ćutanjem.

Podsetimo policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo iz člana 111. stav 1. Krivičnog zakonika, u kojoj je navedeno da ko drugog ubije na podmukao ili svirep način, kazniće se zatvorom od najmanje deset godina ili dugotrajnom kaznom zatvora (do 50 godina).

kragujevčanin
foto: Facebook

On je policiji ranije rekao samo da zna da ga traži crnogorska policija jer ga sumnjiči da je pomagao egzekutoru Milića Minji Šakovića.

Šaković je ubijen 17. juna u Budvi, a dželat mu je takođe prišao s leđa u restoranu, pucao mu nekoliko puta u glavu i pobegao. Crnogorska policija pronašla je pištolj i torbicu ubice, a dželat je imao i vizir.

Tanasković je inspektorima zadarske policije rekao da on nema nikakve veze sa tim ubistvom i da je na dan ubistva u Budvi bio u Kragujevcu i dobijao nova lična dokumenta.

(Kurir.rs/Novosti)

Bonus video:

03:48

LIKVIDIRAN ŠKALJARAC U BUDVI! Da li je na pomolu nova serija obračuna i likvidacija? Advokat Roskić: DUGOVI SE NE PRAŠTAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track