SA UBIJENIM ŠKALJARCEM BIO MISTERIOZNI MUŠKARAC, A ONDA NESTAO: Zastao na sekund, pa pobegao glavom bez obzira! NE ZNAJU KO JE ON
Foto: Printscreen

ubistvo na pagu

SA UBIJENIM ŠKALJARCEM BIO MISTERIOZNI MUŠKARAC, A ONDA NESTAO: Zastao na sekund, pa pobegao glavom bez obzira! NE ZNAJU KO JE ON

Crna Hronika -

Nepoznati muškarac zatekao se na mestu pucnjave na hrvatskom ostrvu Pag, kada je Kragujevčanin Duško Tanasković (28) likvidirao Gorana Vlaovića (38) iz Herceg Novog, pripadnika škaljarskog klana, a njegovo ponašanje na snimku sigurnosne kamere veoma je čudnovato.

Kako prenosi hrvatski Jutarnji list neposredno pre likvidacije sa Vlaovićem se nalazio i nepoznati muškarac koji je ležerno šetao, a koji je nakon što je ovaj upucan, napravio par koraka, zastao, pa pobegao.

Prolaznici pokušavaju da pomognu Vlaoviću
Prolaznici pokušavaju da pomognu Vlaovićufoto: Printscreen/Instagram

- Nakon što je Vlaović pao pogođen, muškarac se okrenuo i video njega kako leži. Po svemu sudći bio je šokiran i zbunjen, a onda je odjednom prvo trčećim korakom, pa trkom nestao iz kadra kamere i više se nije pojavio - piše Jutarnji list:

- Postavlja se pitanje da li je pobegao iz straha za svoj život? Ko je bio on, da li je bio obezbeđenje ubijenog? Dok su ostali ljudi prvo pobegli od šoka, pa se vratili da pomognu, on se više nije pojavljivao u kadru kamere - objašnjava izvor.

Osumnjičeni ubica napravio je kobnu grešku odmah nakon likvidacije koja je dovela do toga da brzo bude pronađen i uhapšen.

Naime, posle pucnja počeo je da beži, ali se u jednom momentu okrenuo i vratio, iz nepoznatog razloga, verovatno da proveri da li je Vlaović mrtav, a to je pomoglo prolaznicima da ga pronađu i pokažu policiji ko je on.

Brzo uhapšen u Hrvatskoj
Brzo uhapšen u Hrvatskojfoto: BETA Zvonko Kučelin

Tanasković je zatečen desetak minuta posle napada kako mobilni telefon razbija o stenu i kako cepa dokumenta u nameri da ih se oterasi, verovatno kako bi sprečio praćenje lokacije preko uređaja, ali i kako bi pokušao da sakrije s kim je bio "na vezi".

00:24

Trenutak likvidacije škaljarca na Pagu

Ovo je još jedno u nizu ubistava pripadnika klanova, škaljarsko i kavačkog, čiji rat besni već duži niz godina na Balkanu, a pre ovog zabeleženo je brutalno ubistvo Milića Minje Šakovića u restoranu na sred šetališta u Budvi, za koje je takođe osumnjičen Tanasković.

Kurir.rs - Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track