BURNO VEČE NA ZVEZDARI: Stanari prijavili buku, ŽENA ZAPOMAGALA I DOZIVALA POMOĆ!
Zgrada u kojoj se dogodio monstruozan zločin, Foto: Mondo

BURNO VEČE NA ZVEZDARI: Stanari prijavili buku, ŽENA ZAPOMAGALA I DOZIVALA POMOĆ!

Crna Hronika -

Stanari ulica Vojvode Brane i Laze Dokića večeras su čuli užasne pozive u pomoć i krike. Prema prvim informacijama, navodno je prijavljeno da je silovano devetogodišnje dete, ali se kasnije to ispostavilo netačnim.

Slučaj je oko 21 sat prijavljen policiji koja je pregledala zgradu i navodno je privedeno nekoliko osoba koje su tu zatečene.

„Čula se vriska iz te građevine koja je napuštena i u kojoj se skupljaju uglavnom beskućnici i narkomani. Nismo znali šta se dešava, neko od komšija je pozvao policiju. Videli smo da su došli i da su odveli neke ljude koje su tu zatekli“, kaže jedan od stanara tog dela grada.

Zvezdara, zgrada strave, silovano dete, silovanje
foto: Mondo

Po njegovim rečima, tek kada je došla jedna žena koja je zapomagala na sav glas, shvatili su kakva se užasna stvar zapravo dogodila.

"Žena je vikala i zapomagala. Spominjala je ime nekog čoveka, vikala da je pedofil i da je silovao njeno dete od devet godina", rekao je sagovornik.

Ova zgrada je nedovršena i duže od decenije stoji nezavršena. Ona je predmet imovinsko-pravnog spora, jer su neki stanovi, u sivoj fazi, prodavani po nekoliko puta.

"Navodno je jedan od investitora ubijen, a drugi je pobegao iz zemlje. Šta god da se tačno dogodilo, zgrada stoji nedovršena već godinama. U njoj se skupljaju beskućnici, ali i narkomani. Samo prošle godine pronađena su dva leša. Policija dolazi i pravi racije s vremena na vreme, jer i policajci znaju ko se tu sve skuplja, ali nisam čuo da se dogodilo nešto ovako strašno", navodi ovaj Beograđanin.

Zvezdara, zgrada strave, silovano dete, silovanje
foto: Mondo

Po tom delu Zvezdare se priča da je građevina, čija je površina oko 16.000 kvadrata, u martu ove godine dobila novog vlasnika, a da je namenjena, navodno, da bude javna garaža. Ipak, radovi na tom objektu još nisu počeli, a ogradu je lako preskočiti i u zgradu ući.

Pre nekoliko godina jedno dete je povređeno kada je zalutalo u tu zgradu kako bi se igralo, jer objekat nije obezbeđen. Inače, ovo zdanje se nalazi preko puta osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" i predstavlja dodatnu opasnost po đake.

U policiji večeras nismo mogli da dobijemo potvrdu ove informacije.

(Kurir / Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja